היי אני חדשה פה- כדאי להצטרף?
ר רחלילי New member 11/11/02 #3 הי לך פרח../images/Emo39.gif להצטרף? למה לא? גם אם לא קיבלת הזמנה אישית (לא מחלקים הזמנות בדואר) סבבה כאן. מתי שבא לך וברוכה הבאה.
הי לך פרח../images/Emo39.gif להצטרף? למה לא? גם אם לא קיבלת הזמנה אישית (לא מחלקים הזמנות בדואר) סבבה כאן. מתי שבא לך וברוכה הבאה.
א אתי@ New member 11/11/02 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif את מוזמנת לספר על עצמך קצת... מה שנוח לך וכמה שבא לך
D daldan New member 11/11/02 #5 פרח - תביני עכשיו זה השעות הקשות שלנו, אנחנו ב"שלפשטונדה" , אחרי האוכל התגובות כאן יותר איטיות. את תמיד מוזמנת להצטרף, יש כאן פורום מדליק ובראש טוב שמדבר על הכל. אז ברוכה הבאה.
פרח - תביני עכשיו זה השעות הקשות שלנו, אנחנו ב"שלפשטונדה" , אחרי האוכל התגובות כאן יותר איטיות. את תמיד מוזמנת להצטרף, יש כאן פורום מדליק ובראש טוב שמדבר על הכל. אז ברוכה הבאה.
פ פרח 007 New member 11/11/02 #6 אני עכשיו בחופשת לידה והפשוש ישן<בן חודש וחצי>, אז אמרתי- יאללה, נכיר קצת אנשים חדשים,היות ומחודש חמישי הייתי בשמירת הריון ולא יצאתי מהבית וגם עכשיו לא ממש יוצא לנו לצאת < חוץ מפארק >. וחוץ מזה תודה על התגובות החמות
אני עכשיו בחופשת לידה והפשוש ישן<בן חודש וחצי>, אז אמרתי- יאללה, נכיר קצת אנשים חדשים,היות ומחודש חמישי הייתי בשמירת הריון ולא יצאתי מהבית וגם עכשיו לא ממש יוצא לנו לצאת < חוץ מפארק >. וחוץ מזה תודה על התגובות החמות
א אתי@ New member 11/11/02 #7 אז שיהיה במזל טוב ../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif
K kisses New member 11/11/02 #12 ../images/Emo49.gif../images/Emo85.gifוברוכה הבאה ../images/Emo20.gif
D daldan New member 11/11/02 #13 אז את מוזמנת בשמחה להצטרף ../images/Emo45.gif אם תרצי יש כאן איפה שהוא שרשור עם קצת פרטים על כל אחת מאיתנו. רגע... צריך לחפש...
אז את מוזמנת בשמחה להצטרף ../images/Emo45.gif אם תרצי יש כאן איפה שהוא שרשור עם קצת פרטים על כל אחת מאיתנו. רגע... צריך לחפש...
פ פרח 007 New member 12/11/02 #22 ../images/Emo39.gifלצערי הכרטיסים האישיים ... ממש לא מעודכנים וחבל, לא?
F fila New member 11/11/02 #15 נו בוודאי../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif זה המקום......! מזל טוב וברוכה הבאה
R Ronnie* New member 11/11/02 #16 ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif