היי אני חדשה פה... היי לכווולללם..אני חדשה פה אז נעים לי מאוד..אני טולטולינה...
ט טולטולינה New member 3/3/04 #1 היי אני חדשה פה...../images/Emo39.gif היי לכווולללם..אני חדשה פה אז נעים לי מאוד..אני טולטולינה...
P python 4 New member 3/3/04 #2 שלום טולטול../images/Emo10.gif מה שלומך. קחי והכל. ותיזהרי מאנשים צהובים עוינים!
A AsHtOn GiRl 3 New member 3/3/04 #4 וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif אני שרון מתה על קיי ואייבי תהני פה זה פורום נורא נחמד עם אנשים נחמדים
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif אני שרון מתה על קיי ואייבי תהני פה זה פורום נורא נחמד עם אנשים נחמדים
ה הצילצולה New member 4/3/04 #6 ../images/Emo26.gifכנסי לפה חמודה... ../images/Emo36.gif אני מירב 21 ואני חולה על מיגל וצ'ריטי כולם פה חושבים שאני מוזרה בזה שאני חולה עליהם אבל הם חמודים מאוווווווווד
../images/Emo26.gifכנסי לפה חמודה... ../images/Emo36.gif אני מירב 21 ואני חולה על מיגל וצ'ריטי כולם פה חושבים שאני מוזרה בזה שאני חולה עליהם אבל הם חמודים מאוווווווווד
B backstreet girl New member 4/3/04 #9 אני לא חושבת שאת מוזרה בשזה שאת אוהבת את מיגל וצ'ריטי... אבל בזה שאת חושבת שב'ת היא נורמלית ומתאימה ללואיס , אני כן חושבת שאת מוזרה... זה בדיוק כמו שתגידי שקיי נורמלית ושהיא מתאימה למיגל......
אני לא חושבת שאת מוזרה בשזה שאת אוהבת את מיגל וצ'ריטי... אבל בזה שאת חושבת שב'ת היא נורמלית ומתאימה ללואיס , אני כן חושבת שאת מוזרה... זה בדיוק כמו שתגידי שקיי נורמלית ושהיא מתאימה למיגל......
ה הצילצולה New member 5/3/04 #10 בת' מתאימה לו חיצונית נכון היא תהיה רעה אבל אם מסתכלים עליהם בתכל'ס כמו שאומרים הם מתאימים וקיי ממש אבל ממש לא מתאימה למיגל!!!! כמו ששרידן לא מתאימה ללואיס.
בת' מתאימה לו חיצונית נכון היא תהיה רעה אבל אם מסתכלים עליהם בתכל'ס כמו שאומרים הם מתאימים וקיי ממש אבל ממש לא מתאימה למיגל!!!! כמו ששרידן לא מתאימה ללואיס.