היי אני חדשה פה..

alona angel

New member
היי אני חדשה פה..../images/Emo6.gif

היי לכולם!.. קוראים לי אלונה ואני חדשה בפורום הזה... אממ.. ואני גם אוהבת מאוד את שאקירה.. אז.. לכולם..:
ערב טוב
אלונה

perrinat

New member
א../images/Emo42.gifל../images/Emo42.gifו../images/Emo42.gifנ../images/Emo42.gifה../images/Emo103.gif

ברוכה הבאה לפורום
H
A
V
E
F
U
N

michalas

New member
welcom../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי אלונה
ברוכה הבאה לפורומינו החביב
יש פה אנשים (בעיקר אנשות האמת...הממ...) מקסימים
אז אני מקווה שתהני פה כמו שכולנו נהנים
ד"א- אני מיכל.

לאה 13

New member
תתחדשי

קיבלת מתנה משמיים הכוללת : פורום פעיל+ מנהלת מקסימה+חברים מצוינים ופעילים אלונה עוד דבר אחד! הכניסה חופשית

../images/Emo41.gif ברוכה ה2אה ../images/Emo163.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo39.gif

לפורום ה-מ-ד-ה-י-ם-! והכי פעיל בעולם - - -- - - פורום צ'אקירה :) מקווה שתהני !!! . . ... :``..': : ````.' :''::' ..:.. : .'' : ``. `: .' : : : : : : : : : : : : : : : :..''''``::. : ...:..' .'' .' .' .::::' :..'''``::::::: ' `:::: `::. `:: :::. ..:.:.::'`. ::'`. . : : . ..' `:.: :: :' .: .: .:``::: : .: :: .: ..'' :::.' :': : : .'' .:: : : ' : .'`:: :: :: :: ::

perrinat

New member
WOWWWWWWW../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אלהההההההההההההההההההההה, איזה מגניב הורד!!!!!!!!!!!!!
ה
ת
ל
ה
ב
ת
י
כל הכבוד

../images/Emo9.gif תודה רינתי והנה משהו בשבילך

|\ _,,,---,,_ /,`.-'`' -. ;-;;,_ |,4- ) )-,_..;\ ( `'-' '---''(_/--' `-'\_)
זה אמור להיות חתולי ששוכב כזה

../images/Emo85.gif

.,%%%%%,. ..,,,,.. .%%%;%;%;%;%, .,%%%%%%%,%%%%%%,. .,,,,. %%%;a@@@@@a;;,%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%,;%%;%;%;%%, %%%;@@@@@@a;,%%%%%%%%%%%%%%,%%%%%%%%%%;a@@@@a;%%% `%%%;@@@a;,%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%;a@@@@;%%% `%%%;;,%%%%%%%%%%%%%% .%%%,%% .%%%%%%%;a@@;%%%' ```%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%;%%%%' %%%%%%%%%%%%%%%%%%%' #`%%%%%%%%%%' %%%%%%%%%%%%%%%%%%%,. .,%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%;a@@@@a;a@@@a;%%%%%% `%%%%%%%%%%%;a@@@a@@@@a;a@@a@a;%%%' `%%%%%%%%%;@@@a@@@a@@@;a@a@a@;%%' ..,,. ,sSSSSSs`%%%%%%%;@@@@@@@@@;a@@@@@;%' .,%%%,;;;;, .S@S;;;;;SSs %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%' .,%%%%%%,;;;;;;, S@@SSss;;;;sSs,s@SSSS@,sSSSSSSSSs,.%%%%%%%%%%%,;;;;;;, `S@@SSSSSSs;;Ss@@SSSS@@sSs;;;;;;S@s,%%%%%%%%%%%,;;;;;; .S@@SSSSSSSSSSs@@SSSS@@sSSSSSs;;;@@S,%%%%%%%%%%%%,;;;' S@@SSSSSSSSSSS'`@SSSS@s`SSSSSSSSs@S',%%%%%%%%%%%%%%' %`S@SSSSSSSSS'.SSSssssSSS`SSSSSSS@S'%%,%%%%%%%%%%' .%%%%,""""""%%.sSSSSS^SSSSSs%`SSSSSS'%%%%,%%%%%' .%%%%%%%%%%%%.sSSSSSSS'.sSSSSS,%%"""",%%%%%%,%' .%%%%%%%%%%%.sSSSSSSSS'.SSSSSSSS,%%%%%%%%%%%%%. .%.%.%.%.%.%.SSSSSSSSS',SSSS^SSSSS,%,%%%%%%%%%%% %;;;;;;;;;%,SSSSS^SSSS,,SSS',SSSS'%%%%%%%%%%%%%%, ;;;;;;;;;;;,SSSS'%`SS';%`S'%,SS'%%%%%,%%%%%%%%%%% `;;;;;;;;'%`SS'%%,S'%%%%,%,S'%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%`S,%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%,%%%%%%%%%%%' ;%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% .%`%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%,%%%%%%%%%%%'% %%%`%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%'%%%. ;%%%%%`%%%%%%%%%%%%%%%%,%%%%%%%%%'%%%%%%%. %%%%%%%;%:%:%:%:%%%'`%%:%:%:%:%:%%%%%%%%%%, %%%%%%%%%%%%%%%%%%%. `%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%, %%%%%%%%%%%%%%%%%%%% `%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%, %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%. `%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%, %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% `%%%%%%%%%%,%%%,%%%,%%%, %%%%%%%%,%%%,%%%,%%,%. `%%%%%,;;;;;;;;;;;;;,%, `%%%%,;;;;;;;;;;;;;;,% `%%,;;;;;;;;;;;;;;;;;; `%,;;;;;;;;;;;;;;;;;; `;;;;;;;;;;;;;;;;;;;' `%;;;;;;;;;;;;;;;;;' `;;;;;;;;;;;;;;;' `;;;;;;;;;;;;;;' ''''''''''' ::

לאה 13

New member
על לא דבר

אני פה בשבילכם
לאה (הפרסומת של סלקום רק תוצרת בית לאה)

alona angel

New member
ת../images/Emo42.gifו../images/Emo42.gifד../images/Emo42.gifה../images/Emo42.gif

אבל.. אני צריכה לעזוב חבל.. להת'! אוהבת אלונה

למעלה