היי.. אני חדשה פה...

Girly Girl

New member
היי.. אני חדשה פה...../images/Emo80.gif../images/Emo140.gif

טוף קוראים לי רומי.. אני לא מי יודע מה מבינה בקטנטנות אבל אני רואה את זה... אני חולה על קמילה ונדיה .. הן חמודות! ואם אף אחד לא תפס את ה
וה
אז הם שלי.. קיצר קנו לי היום 5 חבילות ויצא לי ב3 מהם זוהר של אלחו ויש לי כבר 4.. ויצא לי חתימה של בלן ועוד כמה.. אמרו לי שזה נדיר אני לא יודעת... כי יצא אותו גם לאחותי.. גירלי גירל

stephanie w:p

New member
היי

גם אני לא ממש כותבת כאן בפורום אבל לא משנה בקשר לקלפים שיצאו לך אני לא חושבת שהחתימה של בלן זה נדיר כי הם יוצאים עכשיו כל הזמן ויש לי מלא חתימות של כמעט כולם. מישהו יודע אמה אנשים בסדרת חתימות יש? כי אני לא יודעת כמה יש ואני רוצה לאסוף את כולם. תודה סטפני

דנה!

New member
לרומי

היי, בורכה הבאה! גם אני די חדשה פה וקיבלו אותי יפה מאוד אז גם אותך צריך לקבל ככה! בקשר לחתימה של בלן- זה לא נדיר כי יש לו אותו איזה 3 פעמים

losangel

New member
שיפי!!! רומי!!!! גירלי!!!! וולקם!!../images/Emo24.gif

טלא בשבילך...בה ביי´וש!!

Cami Girl

New member
היי רווומי ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo86.gif../images/Emo156.gif

אז ככה- אני מקווה שתשלבי בפורום כאן
אל תדאגי- אני חושבת שלאפ´חד אין את האייקונים שלך
נראה לי שאת גם בפורום "דוליז", נכון
נראה לי שראיתי אותך שמה... אממ..- קוראים לי גל, ואני אוהבת כמעט את כולם ב"קטנטנות", ואת כל שאר הדברים את יכולה להסתכל בכרטיס האישי שלי... אז ככה- נראה לי ש..אממ.. זה האייקון שלי לבינתיים--->
וגם זה.. ( נדבקתי לאייקון הזה D-: )--->
. אז ביי ביי, רומי ואני מוסיפה אותך לרשימה שלי בכרטיס
CamI-GaL

hadarosh16

New member
ברוכה הבאה רומי..../images/Emo13.gif

וכם אתם רואים נכון זאת אני הדר.. חזרתי אליכם אחרי המון זמן שלא כתבתי פה.. התגעגעתי.. למרות שאתם בטח שכחתם אותי אבל חפיף.. אני פה שוב.. רומי מקווה שתהני פה ושתתעקלמי מהר.. למרות ששמתי לב כבר שקבילו אותך בברכה... ואגב...יש לי שאלה..... נכון אמרתם שיש שמועה שפקונדו ארנה,רומינה ועוד מישהו באים לארץ.. מתישהו.. אז רציתי לשאול אם זה נכון ומתי זה קורה... אם זה נכון בכלל.. למרות שלא נראה לי.. ושוב ברוכה הבאה רומי

casperit

New member
לא...אמרנו ש...

לואיסינה, בנחמין, קמי ופלי יבואו לכאן בעוד שלושה חודשים לצלם את רבלד יעל

hadarosh16

New member
אה באמת?../images/Emo54.gif

רגע אז זה אומר זה לא נכון בכלל? שזה סתם שמועה? יכול להיות בעצם שבכלל אמרו את זה בפורום טלנובלות.. לא יודעת..

hadarosh16

New member
אז רגע... אז אם זה נכון מתי הם../images/Emo54.gif

הם לארץ? ואיפה הם יהיו? הלוואי וזה נכון! אוהבת אותך תמיד..

hadarosh16

New member
ניצן.. בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo54.gif../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

א אם זה נכון מתי זה יקרה? זאת אומרת מתי הם באים לארץ? ולכמה זמן הם ישארו

pimpollito

New member
אמממ....

קרה משהו, תחכו לחדשות של האתר הישראלי chiquititas.co.il אני סוגרת את הפה בינתיים... ניתן להם את הכבוד לפרסם את זה.... אוקיי נתן ודביר???

hadarosh16

New member
ניצני..

מה קרה? אל תפחידי אותי! מי שהוא מת?(חס וחלילה) הלואוי וזה משהו טוב

G@T

New member
נכון ניצן ספרי../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif

אנשים פה לחוצים! אה ..ולא כתוב כלום באתר של דביר ונתן. זה רע נכון?

hadarosh16

New member
ניצני.....

הייתי באתר לפחות 10 דקות וכל בדקתי ולא היה רשום כלום.. אם את פה תעני בבקשה.. זה חשוב.. מה קרה? או שתכתבי לי במסרים

למעלה