היי, אני חדשה פה
O orianush New member 8/6/08 #3 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני אוריאן איך קוראים לך? תהני פה
K karoleking New member 8/6/08 #6 מה איתך? קנית כרטיסים לקיסריה? ואולי תספרי לנו קצת על אהבתך לשלומי? נשמח לשמוע קצת פרטים
K karoleking New member 8/6/08 #8 כבר כמעט ולא נשארו כרטיסים היית בהופעה שלו לאחרונה? ראית את ההופעה המשותפת עם פבלו? אם לא ראית, תרשי להמליץ לך! זה חובה!
כבר כמעט ולא נשארו כרטיסים היית בהופעה שלו לאחרונה? ראית את ההופעה המשותפת עם פבלו? אם לא ראית, תרשי להמליץ לך! זה חובה!
ב בריגידה4 New member 8/6/08 #10 לא יצא לי להיות בהופעה שלו לאחרונה בכלל אולי אם יזדמן אלך עם חבר שלי תודה על ההמלצה רק שמעתי על ההופעה עם פבלו שמעתי שזה מופע מהמם.
לא יצא לי להיות בהופעה שלו לאחרונה בכלל אולי אם יזדמן אלך עם חבר שלי תודה על ההמלצה רק שמעתי על ההופעה עם פבלו שמעתי שזה מופע מהמם.
K karoleking New member 9/6/08 #15 כן בטח..אני גרתי במרכז מול הקולנוע עכשיו אני בשכונה קטנה בראשון במזרח העיר
K karoleking New member 9/6/08 #18 דווקא הולנד? חשבתי על איטליה או ספרד.. אז את בטח יודעת צרפתית אם כך... אני נולדתי בצרפת. היינו פעם שכנות
דווקא הולנד? חשבתי על איטליה או ספרד.. אז את בטח יודעת צרפתית אם כך... אני נולדתי בצרפת. היינו פעם שכנות