היי אני חדשה פה!

yaelc95

New member
היי אני חדשה פה!

אני ממש אשמח לדעת על מפגשים (אם יש) כי אני ממש אוהבת את הלהקה ורק עכשיו מצאתי שיש פורום ישראלי!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הייD:

אני ספיר, בת 15 מבת ים:) ולגבי המפגשים תוכלי לראות בהודעה אחת למטה. יהיה מפגש בפסח:) תהני

yaelc95

New member
:)

ראיתי על המפגשים תודה! אבך איפה עושים אותם? :) וד"א קוראים לי יעל אני בת 14 ואני מירושלים נעים להכיר אותך!

orLeto

New member
שכחתי להגיד..

אני אור...אני בת 17 מירושלים... מאיפה את בירושלים??? אני מפסגת זאב...

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif את המפגשים עושים בדר"כ

בסנטר בת"א אם אני לא טועה, או שלפעמים גם בעזריאלי.

liron138

New member
חחח... אולי לא כתבתי את זה כמו שצריך...

אבל אני ידעתי שאת בת...בכל מקרה מצטערת..:)

orLeto

New member
היי...

ברוכה הבאה...או מה שלא אומרים...:) וכמובן שאין על 30 בעולם!!!!!! אז כל אחד מצבא האשלון הישראלי שייך גם לפה...:)

BtHeS 94

New member
ברוכה הבאה 3>

אם חיפשת ת'פורום של 30 הגעת למקום הנכון,ולאנשים הנכונים- כולם כאן מקיסמים,את תשתלבי כאן מצוין D: תבואי למפגש הבא-שיהיה בפסח,יהיה ממש כיף D: ואישית אני אשמח להכיר אותך D:

BtHeS 94

New member
אה ושכחתי XDD

אני שרון,בת 15 ו-7 חודשים,מרמת גן D: נעים מאוד 3>

yaelc95

New member
ווואיי אתם ממש נראים אחלה בני אדם!

ואני אשמח לבוא למפגש במפסח רק תגידו תאריכים D:

TyrAnnyA

New member
ברוכה הבאה!

שמי אנני, מתל-אביב, אני מהזקנות של הפורום (בת 26). לגבי המפגש- שני בקרוב תשים הודעה מסודרת על היום והמיקום של המפגש. תספרי קצת על עצמך, מאיפה וכמה זמן את מכירה ושומעת את הלהקה וכמובן כל מה שבא לך. אגב, יש גם שירשיר של המעריצים הישראליים בפורום הרישמי של הלהקה.

yaelc95

New member
אז קצת על עצמי (כמו שביקשת)

קוראים לי יעל ואני בת 14 מאיזה ישוב ממש קרוב לירושלים אני שומעת את הלהקה בערך חצי שנה וממש במקרה יצא לי להכיר את הלהקה שחברה שלי השמיעה לי את the kill וממש אהבתי את השיר D: והחלום שלי הוא לטוס להופעה שלהם! אממ ואני מרגישה כאן צעירה!! חחח כולם הרבה יותר גדולים ממני XD

היי ברוכה הבאה

אני שני, ואני המנהלת
אני מקווה שתהני פה כי יש כאן חבורה של אנשים נהדרים. יש מפגש בפסח, אני אודיע על תאריך ממש בקרוב. לצערי אני לא ממש אוכל לשאול את כולם מתי נוח להם כי לי יהיה רק יום אחד בחופש הזה שאני אהיה באמת בחופש ועל כן אנצל אותו כמו שצריך ואפגש עם כולם
אם זה לא יסתדר אז כמובן שיהיה מפגש בלעדיי. ובלי שום קשר, תהני לך כאן ואם יש לך מייספייס את יותר ממוזמנת להכנס למייספייס הרשמי של המועדון המעריצים הישראלי myspace.com/30stm_israel

למעלה