היי אני חדשה פה

netaK

New member
היי אני חדשה פה

וכבר יומים אני קוראת את כככללל ה16 עמודים של הפורום ויש כאן כמה סיפורים קריפיים!!!!! עכשיו...אני רוצה לספר לכם סיפור משלי, מפחיד לאללה ואמיתי! זה קרה לי ואני עדיין חוששת... לפני..שנתיים זה היה, היו כל כך הרבה פעמים בבית כהרגשתי משהו עובר מאחורי, והתסכלתי אחורה ומהר מהר ראיתי ש"מעופף" מ אחורי בד שחור, ואני רצינית! זה היה כזה באילו בד שחור קטן, כאילו תלוי מהאוויר, לא כאילו הוא עוטף משהו לא כאילו יש משהו למטה, פשוט ריחף לא יכולה בכלל להסביר איך תמיד נכנסתי לפאניקה ושאלתי את כל מי שהיה בבית אם הוא ראה גם ואמרו לי שאני סתם מדמיינת ראיתי אותו תמיד באור ותמיד הוא עף בדיוק כשהתסכלתי אחורה חוץ מפעם אחת...הייתי לבד בבית חזרתי בדיוק מחברה, ההורים לשי הלכו ואח שלי היה אצל חבר, פתאום ראיתי את הבד השחור יוצא מהחדר של אח שלי, לחדר של ההורים שלי, טס במהירות אגב יש לי כלב קטן לבן וחתול דגול אפור, ואת שניהם ראיתי זה לא יכול להיות...החתול עף או משהו... אחרי שראיתי את הבד נכנסתי לפאניקה לא נורמלית, התקשרתי להורים שלי ובבכי אמרתי הוא בחדר שלכם הוא בחדר שלכם, הייתי בפאניקה נוראית והם אמרו לשכנה שלי לרדת למטה והיא מצאה אותי אדומה כולי ובוכה....זה טראומה נוראית מאז עשינו שיפוץ בבית הורדנו קיר הוספנו כל מיני דברים ומאז למזלי לא ראיתי אותו, אף אחד לא מ אמין לי אבל אותי אתם תאמינו לי ותגידו לי שאני לא מטורפת!!!

netaK

New member
יש ל מושג

מה היה יכול להיות הבד השחור? אין לך מושג כמה זה הפחיד אותי!

zViper

New member
אשמח לשמוע פרטים על...

הדירה/בנין/בית שלכם, לפני ואחרי השינויים שעשיתם בו. לפי שהשכנה ירדה אליך, מבין שזה בנין משותף? אנא, תעדכני אותי בנידון, ואגב, באמת לאחר השינויים לא ראית יותר? הצפע.

netaK

New member
באמת שאחרי זה לא ראיתי

אף אחד לא מת פה, קנינו את זה מאנשים שעברו דירה זה בניין רגיל שכונה שקטה בצפון ת"א מה עשינו בשיפוץ? הורדנו קיר אחד פשוט לגובה של חצי ועשינו כזה מזנון כאילו במטבח אה ועברנו חדרים כיאלו אני קיבלתי תח´דר של אח שלי ההורים שלי קיבלו את שלי בלה בלה... ורציני וזה היה כל כך מפחיד הייתה לי תמיד כזאת הרגשה שמשהו מאחורי, הסתובבתי ופשוט התעוףף בד שחור! כאילו שמרימים בד עם שתי אצבעו מחזיקים בכזה חלק קטן ומרימים והוא כאילו נשפך....פשוט ככה פחד שלא ייאמן

netaK

New member
אני חושבת שראיתי אותו איזה 5 פעמים

לפחות תמיד בסביבת הסלון או במסדרון (קטן ומסכן...לא משהו מיוחד) לפעמים זה היה כשהיו לידי עוד אנשים (קראו עיתון ראו טלויזיה...) ואף אחד לא ראה או הרגיש כלום...ולפעמים ראיתי אותו לבד אבל היו עוד אנשים בבית... בפעם ההיא שהייתי לבד ראיתי אותו כאילו, לא לשנייה בדיוק זז מהר כאילו כשהסתובבתי, ראיתי אותו ממש זז בין חדרים מהר מהר, אבל כל הפעמים זה נראה אותו דבר, שפוט כמו בד שחור כנראה בגלל שהייתי לבד נכנסתי לפאניקה נוראית אגב מאז שסיפרתי לחברים שלי, המרושעים האלה נוהגים לעשות ווווואאווו...ולזרוק עליי בגדים ובדים למינהם..לא מצחיק!!!

Idan91

New member
קודם כל ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

בקשר לבד- נשמע מפחיד במיוחד. ושאלה- מה בערך גודלו של הבד? (הערכה בסנטימטרים תתקבל בברכה:))

netaK

New member
הערכה בסנטימטרים!?

אממממ...בערך בגודל של סרגל....30 סנטימטר ככה מרחף כמובן באוויר ממש סנטימטרים מתחת לתקרה... אני צריכה לצייר לכם אותו אבל זה זכרונות מפחידים ואני לא יודעת איך לצייר קפלים...חחח....אני אראה מה אני יכולה לעשות...

zViper

New member
יש לי עוד שאלה...

האם יתכן שמאז שהחלפתם בין החדרים, אולי מישהו אחר מבני משפחך התחילו לראותו? יצא לך לשאול זאת אותם? יתכן אולי שזה קשור לשינוי סדר הדירה והחדרים בה. הצפע.

netaK

New member
לא אף אחד לא ראה

כולם עדיין חושבים שאני מטורפת...לא מבינים מה קרה לי....היו צריכים לראות אותי בוכה לשכנה אז הם היו מבינים...

zViper

New member
יתכן עוד משהו...

שמישהו מבני משפחתך אומנם צוחק עליך, אך קשה לו להודות בכך גם?
הצפע.

ד ג י

New member
ברוכה הבאה לי קרה משהו דומה אבל...

פחות מפחיד כל פעם כשאני הולך בשכונה של בן דוד שלי אף מולי משהו זוהר אני לא בוטח אם זה זוהר כמו מנורה או זוהר כמו מחזיר אור כה אבל הוא טס מולי בצבעים סגול ורוד אדם פעם ראשונה חשבתי שסובבתי את הראש מהר את ראיתי צבעים אבל אחרי כמה פעמים הבנתי שזה לא זה רק אני רואה את זה כשהלכתי שם אם מישהו שאני מכיר הוא לא ראה את זה (אני יודע כי שאלתי אותו) אני לא בוטח אני חושב שהדבר הזה פעם אחת פגע בי אני לא יודע מה זה כבר הפסקתי לחשוב על זה נ.ב הדבר קורה רק בלילה

Me 4eVer

New member
וואי..../images/Emo12.gif

למה רק לכם קורים כל הדברים האלה?! הכי רחוק שאני הגעתי זה שאיכשהו כל פעם שגילגלתי את הלחצן האמצעי בעכבר המנורה מולי נדלקה וכבתה..
וברוכה הבאה..

Idan91

New member
הדבר הזה

נראה כמו אור צבעוני במקרה? ואתה רואה אותו בד"כ אחרי שאתה רואה מנורה/מקור אור כלשהו?

ד ג י

New member
לא אניפשוט רואה אותו טס מהר מולי...

זה לא משהו שמפחיד אותי לא כל הדברים הלא מובנים רעים זה סתם מוזר

Idan91

New member
אבל זה נראה

עמו אור/אנרגיה בכל מיני צבעים, נכון? זה כל פעם נראה בדיוק אותו דבר? באיזה גודל זה בערך (הערכה בסנטימטרים...)?

ד ג י

New member
תשובות

כן זה נראה כמו אור בצבעים זה נראה תמיד בדיוק אותו דבר אני לא יודע הערכה בסנטימטר כי זה תמיד עובר מולי לרגע מאוד מאוד מהר אבל בהערכה גסה שלוש עד שבע סנטימטר

למעלה