היי, אני חדשה פה

ויימס

New member
היי, אני חדשה פה

כבר איזה שבוע אני מנסה להתחבר לפורום וסוף סוף הצלחתי! יש לי מלא דברים להגיב עליהם... אני עומדת לעצבן אתכם מאוד בכך שאגיב על הודעות מהתקופה של לפני שחר הבריאה, כי עד כה לא הספקתי. תתעלמו מהעובדה שקוראים לי ויימס- משבר בזהות המינית - פשוט כל השמות המגניבים של הבנות היו תפוסים כבר. אני נורא אוהבת את טרי פראצ'ט, בזכות הספרים שלו התחלתי לכתוב ספרים (ז'תומרת, התחלתי לפני כן, פשוט אחרי כן אשכרה סיימתי אותם!), וגם לקרוא ספרים באנגלית... אתם מדברים על הרבה ספרים שאני בכלל לא מכירה בשם, וזה חורה לי! אח, איפה הימים שג'ינגו היה הספר הכי חדש??? (כשהייתי בכיתה ח' נדמה לי) אני טוחנת שעות בצבא אבל אני אנסה לכתוב כל יום בכל זאת, אם תדברו איתי ואני לא ארגיש שאני מדברת עם עצמי! יש לי עוד מספר חברים שחולים על טרי פראצ'ט, גם הם טוחנים שעות אבל אני אנסה להביא אותם. הם יכולים לכתוב בסופי שבוע וכאלה. חתיכת הודעת פתיחה ארוכה, לא? וכעת אני אצה רצה לי להגיב על הודעות! נ.ב- אני נורא שמחה למצוא פורום של טרי פראצ'ט.

The Mad Hatter

New member
ברוכה הבאה! :)

תמיד שמחים לקבל חברים חדשים לפורומינו ה(מאד)צנוע. ^_^ בקשר ללדבר עם עצמך, בפורום הזה די מתרגלים, אבל אני מקווה שהמצב ישתנה בקרוב. את מוזמנת להגיב כמה שיותר ולגרור לפה אנשים. :)

Death of Rats

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את מוזמנת לקרוא את חוקי הפורום (ב"הודעת המנהל/ת") ו... מממממ.... היהני לך

dino_din

New member
תני לי לנחש...

ג'ובניקית ??
בכל מקרה, ברוכה הבאה, אם כל מה שיקרה לך זה שתתחילי לדבר עם עצמך אז המצב עוד יהיה סביר, כשתמצאי את עצמך מתווכחת עם עמודי תאורה, זה הזמן לפנות ליעוץ ! מקווה שתהני מהפורום, אנחנו תמיד שמחים לדם חדש :) דינו.

dino_din

New member
אני מסכים עם דינו.

זה באמת לא כזה נורא לדבר אל עצמך... "נכון דינו ?" "צודק !" "תודה." דינו.

ויימס

New member
ג'ובניקית???!!!

אני תומכת לחימה!!! ...טוב די, אל תקראו לי ג'ובניקית. בשלושת השבועות האחרונים עשיתי 35 וחצי שעות נוספות (אבל היי! מי סופר?) שלא משלמים לי עליהן. למען האמת, אני מקנאה בחיילים במחסום... הם גם נמצאים יותר קרוב לבית שלי, כמה שזה עצוב בהתחשב בעובדה שאני משרתת בתל השומר (אני גרה באריאל). נאחס. אמרתי שאני אגיב על הודעות ולא עשיתי זאת. אלליי, אני כל כך מתביישת...

ויימס

New member
הבטחתי וקיימתי!

תסתכלו בשרשור מלפני 300 שנים, על יקומים מקבילים (בתחתית הדף). ותגיבו!!!

למעלה