היי! אני חדשה פה!

היי! אני חדשה פה!

היי אנשים! אני חדשה בפורום-וגם בתפוז בכלל... עד לפני אתמול, לא ממש התלהבתי מהדורבנים...אהבתי את השירים שלהם מאד, אבל לא הכרתי אותם ממש...אבל אתמול... הייתי בהופעה שלהם בכוכב יאיר! (אני גרה שם...) הם היו פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם-!! ביחוד גיא...התאהבתי בו לגמרי! אני אכתוב מה היה בהודעה אחרת- כדי שיהיה יותר נוח להגיב על זה... (כי זאת הייתה הופעה מיוחדת!) יש לי שאלות: 1. בן כמה חברי הלהקה? 2. איך אני נרשמת למאמ"ה? 3. אני מתה לקנות את "קובי"(הם אמרו ברעיון במעריב לנוער שמי שצורב לא חבר שלהם...), כמה בערך הוא עולה? (שמעתי שהוא שווה את זה...) תודה! ירדן!

Pagra Baleben

New member
מדהימים אנדיד..../images/Emo99.gif

1. כתוב פה את הגיל של כל אחד מהם>< 2. את הולכת לטאגליינס, ואז נכנסת ל-"מאמ"ה-מועדון אוהבי מוזיקת הדורבנים" שם כתוב איך להירשם. 3. הדיסק עולה 50 ש"ח, ואם תפתרי מלא חידות בערוץ 24 תקבלי אותו חינם

תודה! וגם יש לי שאלה אלייך Pagra...

זאת ענבל שחברה של עמית מכוכב יאיר? אני ירדן! (לבשתי אתמול סטרפלס שחור על גופיה לבנה...)

וירדן,../images/Emo105.gif

ברור לך שכדי להרשם למאמ"ה צריך ליהיות מעל 14 (מה שלא תיהיה בעיה אני משערת) אבל צריך גם לבוא להופעה שלהם פעם בחודש.. (חחח תודה על האינפורמציה ענבל
)

papal

New member
אף אחד לא אמר שצריך לבוא פעם בחודש!

הבהרה חשובה בקשר לגיל זה נכון יש הגבלת גיל- וההגבלה נובעת מסיבה אחת בלבד- בגלל תקלות שהיו עם חברי מאמ"ה בני גיל נמוך מ-14 ומי שיעמוד בנתונים מסויימים- וגילו נמוך ממאמ"ה ירשם גם ירשם- רק יצטרך להראות את רצינותו ולא לזלזל בפעילויות של המועדון ואני חוזר ומדגיש אין כל חובה להגיע להופעות כדי להיות חבר מאמ"ה- כי מה לעשות יש אנשים שלא יכולים להוא להרבה הופעות- בכל זאת מצב כלכלי וכל זה .. מומלץ מאוד להגיע להופעות- כי רק אז החברות תבוא לידי ביטוי- וכנ"ל גם בהשתתפות בפעלויות המועדון אבל אין שום חובה להגיע !!! א עשו לי טובה- ואל תאמרו דברים בשם מאמ"ה- מבלי שהסמכתי אתכם לכך- כי אנשים עלולים לטעות - המידע המדוייק רק דרכי בכל מקרה חג שמיחח לכווולכםםםם!! טל "פפל" מילר מאמ"ה

הממפ...

אין לי כח לבדוק גילאים
..אני עצלניה...אבל אני זוכרת שאייל בן 21 כבר
ומאמ"ה זה דרך טל וצאלה... והדיסק עולה כולה 50 ש"ח [באילת 40
] ואפילו את מקבלת איתו הנחות להופעות...שד"א חברה שלי קנתה לפני שבוע בערך את הדיסק וזה שני קופונים של 5 ש"ח, שניים של 10 ואחד של 20, ובשלי היו שניים של 10, שניים של 20 ואחד של 30. זה כמובן, אם אני לא טועה. מה שיכול לקרות...הגיוני.

unagy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אגב, למישהו יש תמונות מההופעה בכוכב יאיר?!

בקשר לתמונות

תודה על התשובות! בקשר לדיסק- אני 100% משיגה אותו :) אבל יקח זמן...:( התחלתי להעריץ את הדורבנים רק אחרי שראיתי אותם באמת- כי עד אז לא ידעתי שהם ממש מנגנים- הייתי בטוחה שהרוב עושה מחשב ואיש עם קול גבוה...רק שראיתי אותם מופיעים הבנתי עד כמה הם באמת מוכשרים! והם השאירו אותי ממש מודהמת...ובגלל זה לא הבאתי מצלמה להופעה *מכה לעצמה חזק בראש עם העכבר* ירדן

DanaDuck

New member
את מכירה את גיא?

הכוונה ליותר מבהופעות? כי אני אישית אף-פעם לא הבנתי איך אפשר "להתאהב" בבן-אדם שלא מכירים...

ת'אמת....

אני מסכימה עם זה, אבל יש גם אהבה אחרת...לפי מה שהכרתי אותו הוא היה פשוט מדהים...אם אני אכיר אותו יותר (הלוואי) אני אוכל לדעת אם זה ממש ממש אהבה...חוץ מזה למה הרצינות?

למעלה