היי... אני חדשה פה....

היי... אני חדשה פה....

רציתי להגיד שאני ממש חולה על ג'וני דפ הוא כזה ביישן וחמוד......... הכי מתוק שיש הפורום נראה סבבה...... למיצי: תודה על הפורום!!! טוב, אז לכולן........ פורים שמח ושבוע טוב!!!

chompi2

New member
היי

תהני לך!! והוא לא ביישן חח וסתכלי אותו כילד חח.. כמה לא דומהההההה

הוא מאוד ביישן

וזה דווקא מאוד דומה ראיתי ילד שכל כך נראה כמו ג'וני כשהיה קטן לא ממזמן רציתי לחטוף אותו לא הפסקתי לבהות בו כן... מסכן הילד, חשב שנאי מייקל ג'קסון

Johnnit

New member
חחחח לי יש חברה שטיפ טיפה דומה לו

באופן מפחיד....היא גם טום בוי כזאת....מפחיד ביותר

chompi2

New member
הוא לא ביישן אולי צנוע אבל ביישן??

בכלל לא ביישן!! רק צנוע ושחקן מעולה:) אולי והא יכול לשחק מעולה מישו ביישן

moran14h

New member
הוא כן ביישן

לזה משהו להתווכח עליו.. הוא מופיע עם שער ארוך בסרטים כי זה נותן לו הרגשה שלא רואים אותו.. לזה לא קוראים צניעות.. הוא אכן צנוע,אבל הוא גם ביישן בצורה מסויימת..

chompi2

New member
חח.. איזה ריב

הוא לא בישן?? תקיפת אנשים זה ביישנות?? התנהגות כזאתי זה ביישנות?? אני התכוונתי שהוא צנוע בכל הנוגע לבנותת למין שהוא היה אליל מין הוא אל רצה והוא לא רצה תהילה

moran14h

New member
מה הקשר?

הוא יכול להיות ביישן ולהרביץ לאנשים (שד"א מגיע להם)!! ואני יודעת שהוא צנוע בשקר לזה.. אבל הוא גם ביישן!!

chompi2

New member
....אממ..

שיהיה אני לא חושבת שהוא ביישן אבל אף אחת לא מכירה תאופי האמיתי שלו באמת אז ח

בידיוק

הוא כל הזמן מתהלך עם משקפי שמש שחורות ושער ארוך והוא היה נורא עצבני בסטודיו למשחק (שאותו ראיתי היום בפעם התשיעית) ואפילו אמר והוא אמר שהוא תמיד חשב שאם יש לו שער ארוך הוא מתחבא מי מתחבא אם לא אנשים ביישנים?

הוא מאוד ביישן

כל מי שמעריץ אותו במשך שנים כבר יודע תסתכלי עליו בסטודיו למשחק איך הוא נכנס לשם ולא יודע מה לעשות איתו תסתכלי עליו בבחירות המבקרים איך הוא התבייש זה לא סוד שהוא ביישן וזה גם לא חדש כמעט כל "תעשיית" הסרטים יודעת את זה וכן הוא גם מאוד צנוע אם הוא לא הייה ביישן הוא גם לא היה כזה צנוע

בסדר

אם זה כזה שולי לא היה צורך מלכתחילה להתווכח על זה. במיוחד כשהוא כזה ביישן
אוח האימא שלי חזרה עכשיו בידיוק בסטודיו למשחק והתחילה להמרח לי על הטלויזיה "הו ג'וני שלי!" -"לא אימא, הוא לא שלך, את בת 56 תרגעי." "בן כמה הוא?" -"40 וחצי" "אז הוא יותר מתאים לי!" פף! חוצפה יש לאישה הזאת!!!

Johnnit

New member
בתור אחת קצת ביישנית בעצמי...

אני אורמת שהוא ביישן....יש לו התנהגות ביישנית כמו שלי. אבל הוא לא מאוד ביישן. בשביל הדמיות שהוא משחק צריך ביטחון זה לא כמו דמיות בטלנובלה שצריכות רק ללמוד טקסט ולבכות קצת. לפי כך- הוא ביישן רק שמדובר בקהל גדול סביבו וכשהו צריך להיות הוא עצמו.

למעלה