היי אני חדשה פה

meinhoney

New member
היי אני חדשה פה

ואני בכלל מעריצה של REM אבל יש לי אוסף שירי קולדפליי. ואני בכלל חושבת שכריס מרטין מחקה קצת את מייקל סטייפ. דרך אגב הייתם קוראים לבת שלכם תפוח?

edlessme

New member
שאאאלום..

ברוכים הבאים לפורום הכי מתחדש בתפוז... בטח.. תפוח.. למה לא... עדיף על פני לי...(למה או למה אני חייב לעשות את זה כל פעם??)

דיתוּש

New member
הממ... לא חושבת

שהייתי קוראת לה תפוח...
ברוכה הבאה לפורום הכי לא פעיל בתפוז! חחח

edlessme

New member
תגידו...

אני היחיד שרק השנה גילה שתפוז זה בעצם קיצור של תפוח זהב? קצת בעייתי.. קיר אחד: ארון וכוננית של המחשב קיר שני: שולחן וחלון ומצידם פוסטר של נשים ערומות של פינק פלויד קיר שלישי: חלון ופוסטר של פינק פלויד מאומג'ומה קיר רביעי: סמל לבורגנות הניצחית של מישפחתי: כוננית של שלושה מדפים נמשכת לאורך הקיר קיר חמישי: נקודות חשמל וציור שציירתי של נערה יושבת ישיבה מזרחית מול השמש השוקעת (כמובן שזה לא ניראה משהוא.. כי בעצם אני מצייר כמו ילד בן שלוש עם דילסלקציה) (למי שתוהה... כן, יש לחדר שלי חמישה קירות: \-------| \ | | | |---------| )

הממממ

לא לא ידעתי שזה תפוח זהב.. מיצידי תתקע את הראש בקיר תיפול על השולחן ותעשה סלטה לרצפה... חמישה קירות? מוזר אחד...

edlessme

New member
כל כך הרבה עבודה בשביל

לתקוע את הראש בקיר? מה את דפוקה? כבר עדיף פשוט לדפוק את הראש באוטו...נוסע...מהר!

כן אני דפוקה.. זה ידוע...

ואני רוצה שתסבול כמה שיותר.... ו.. איך הייתה הבגרות?

edlessme

New member
shitty

oh so shitty... עבדכם הנאמן קיבל 97 בבגרות הכי קשה זה 10 שנים במתמ' ביא... והוא הולך לקבל 50 בבגרות הכי קלה זה 56 שנים בי"ב...

למעלה