היי, אני חדשה פה!

s h a l i m a r

New member
היי, אני חדשה פה!

קוראים לי בת-אל ואני בת 16, אני רואה אופרות סבון בזפזופ וכשיש עלילה טובה אז אני עוקבת... עכשיו, פיספסתי איזה חצי שנה שלא ראיתי צח"מ ויש לי כמה שאלות: 1. מאיפה הדגימת זרע של ויקטור, ולמה כולם רודפים אחריה? 2.שאלת-
: התינוק של אשלי ממי הוא למה כולם יחשבו שהוא מה רומן שהיה לה ובסוף יתגלה שזה מויקטור, עד כמה שהבנתי..., מישהו מוכן להסביר לי??? ד"א כמה טוב שאיליין דייוידסון חזרה לתפקיד אשלי, כל הקודמות היו פשוט טעם רע!

קיית1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי השאלות....מצטערת שאני לא עונה לך אבל אני בטוחה שחבריי לפורום יענו לך יותר טוב ממני
. מסכימה איתך בהחלט לגבי איילין דייוידסון.

Dawn12

New member
ברוכה הבאה בת-אל! ../images/Emo24.gif

מחכים לראות אותך הרבה על דפי הפורום!
ולשאלותייך:
דגימת הזרע של ויקטור הגיעה לעולם מזמן מזמן, עוד בתקופה שהוא היה נשוי לדיאן. ויקטור עבר אז ניתוח לכריתת צינור הזרע (בפעם המי-יודע-כמה) והרופא ייעץ לו להשאיר קצת זרעונים למקרה שיתחרט. אנחנו גילינו את קיומם לפני הרבה מאוד חודשים, כאשר דיאן קיבלה מכתב מהמעבדה שהיה מיועד לגברת ויקטור ניומן (המכתב נשלח אליה בטעות). למה כולם רודפים אחריה? שאלה טובה.
התינוק של אשלי הוא אכן מויקטור. היא פרצה לדירה של דיאן (שם הוחזקו הזרעונים אחרי שדיאן הצליחה לקחת אותם מהמעבדה) והתעברה איתם לפני שיצאה לשיט (זה מה שהיא עשתה בעצירה שהיתה לה בשיקגו). כולם יחשבו שהתינוק הוא תוצר של רומן שכביכול היה לה עם כריסטיאן כי זה מה שהיא תרצה שאנשים יחשבו. בשלב הזה, היא ממש לא רוצה שאנשים ידעו שויקטור הוא האבא ובטח שלא ידעו כיצד כל זה קרה!

s h a l i m a r

New member
תודה! :)

דבר אחד: למה היא התעברה ממנו? מה יש לאשלי, לדיאן לעשות עם תינוק מויקטור??? עד כמה נמוך אפשר לרדת???

למעלה