היי אני חדשה פה

RACHEL15

New member
היי אני חדשה פה

היי..קוראים לי רחלי ואני מתה על הסדרה זהות בדויה אני פשוט חולה עליה...אני מאוד אוהבת את צוות השחקנים בעיקר את ג'ני ואת מייקל המדהייייייים.......... אני רשומה גם לפורום של הסדרה בהיידפארק: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=5155 אבל שם יש פחות אנשים רשומים (אני חושבת) זהו זה כל מה שהיה לי להגיד..מקווה להשתלב פה... תגידו..מה עם העונה השנייה? אני לא קוראת ספויילרים ולמרות שניא מורידה המון תמונות מהאינטרנט נאי עדיין מחכה בקוצר רוח לראות כבר את העונה השנייה והשלישית...

../images/Emo12.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אבל אם את לא קוראת ספוילרים איך את יכולה להוריד תמונות מהאינטרנט
או שאת מורידה רק מהעונה הראשונה
הממ. כי תמונות זה ספוילרים.

rifkin1

New member
ברוכה הבאה לפורום.

ואני מאוד מאוד מאוד מציעה לך לא לקרוא ספויילרים ולא להוריד תמונות זה סתם יהרוס לך את הכל ואת פחות תהני. אני מאוד מקווה שתהני יש פה אחלה חברה. אההה...ותבקרי בגלרייה, יש שם פוווולל תמונות וכתבות ומה שאת רוצה. וואי וואי שלא יזרקו עליי עגבניות.

RACHEL15

New member
תודה..

תודה רבה רבה...איזה כיף שכולם מתייחסים אליי....סתם סתם... איך קוראים לך? אני לא קוראת ספויילרים דווקא בגלל זה אני לא רוצה שיהרסו לי את הסוף..לפעמים זה בלתי נמנע אבל נאי ממש משתדלת לא לשים לב לספויילרים אני מתה שהעונה השנייה תגיע כבר....

joyalfa

New member
אולי לא עגבניות....

אבל אבטיחים כן זה מתאים כי זאת העונה וזה הרבה יותר כואב וגם אין אייקון של עגבניה

mistic

New member
../images/Emo108.gif תמונות זה ספוילרים?

מה בדיוק זה מספיילר? איך האנשים נראים?

gilmorefreak

New member
לא אבל אם זה נשיקה ראשונה של זוג...

כאילו תמונות שהם סקרין קאפס...ונגיד דמות נכנסת להריון וכאלה בלה בלה..אז זה הורס!

inbal145

New member
רחלי../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

גמני בהייד פארק
איזה מהרחלי שם את
את רוחי
אניוואי, וולקאם
את מכירה אותי כבר. איי ביליב

gilmorefreak

New member
באיחור קל..../images/Emo4.gif

ברוכה הבאה
אני איילת, בת 17
וגם אני מתה על הסדרה המדהימה הזאת..
איך לא

joyalfa

New member
אה גם אני גם אני

ברוכה הבאההההההההההההההההההההההההההההההההההה

mistic

New member
../images/Emo108.gif שאלום!

אני הילה. וגם אני הצטרפתי לא מזמן (רק שלי אף אחד לא אמר "ברוכה הבאה".. בוהו). תהני!

RenanaD

New member
ברוכה הבאה לפורום שלנו!!!

מקווה שתהני פה כמונו!! לי קוראים רננה ואני נמצאת בתחילת העונה השלישית. את?

mistic

New member
../images/Emo108.gif אה, התכוונת אליי?

אני קצת אחרי אמצע העונה הראשונה (כן, אני יודעת שאני בדיליי.. אבל אל תאשימו אותי. אני לא בעלת הקלטות).

RenanaD

New member
חחחחחחחח לא נורא

תראי את זה ככה: יש לך עוד הרבה "זהות בדויה" להתענג עליה!!!

למעלה