היי, אני חדשה פה...

היי, אני חדשה פה...

והייתי רוצה להכיר את חברי הפורום, כמובן! יש לכם מושג אם הספרים שעוד לא תורגמו יתורגמו בקרוב? כי למרות שבאנגלית זה בוודאי יותר טוב, אין לי ראש לשבור על זה, אני רק בת 14 ויש לי עוד דברים לעשות... בעברית זה לוקח לי בערך חצי שעה כל ספר אז זה יותר קל.

ברוכה הבאה

וואו, סוף סוף יצא לילהיות הראשון שמברך חבר חדש! אז ככה, יש טקסי קבלה ובלה בלה בלה, תעשי אותם או שלא תוכלי למות בלב שלם. ולדברים החשובים באמת - כל הכבוד לך על שאת קוראת רק עברית, זה מצוין. וזה בלי קשר לגיל או לרמת אנגלית - אני מבוגר ממך בשבע שנות שמיטה, ורמת האנגלית שלי די גבוהה, ובכל זאת אני קורא פראצ'ט רק בעברית, כי זה הכי כיף. אין כמו עברית! ולגבי שאלתך 0 עד כה תורגמו אחד עשר הספרים הראשונים (להוציא Eric), כלומר, עד מכשפות בחו"ל. בהוצאת "כנרת" עובדים כבר 678 שנים על התרגומים הבאים, על פי הסדר - אלים קטנים הוא הבא בתור. כשהוא יופיע על המדפים, היי בטוחה שהפורום הזה יעדכן אותך... אם את מעוניינת להאיץ את התהליך, עליך לדבר עם דוגמן צמת מוכשר ואופטימי בשם לואיס. קרניאלה תוכל לקשר ביניכם.

limilu

New member
שלום שלום

הבעיה שלי היא שאין לי זמן ללכת לספריה, אז אני קוראת את SOUL MUSIC וזה דווקא נורא מענין, ואני אפילו מבינה מה הם אומרים שם. אבל זה לא חוכמה, ראיתי את הסדרה. ד"א, אני רק בת בקושי 13.

ויימס

New member
ברוך בואך, ישתבח ויתהלל...

יש טקס קבלה בטאגליינס, תעשי אותו ותספרי לנו עליו, ואל תשכחי לעשות את הסעיף עם הבחנים כי זה מאוד מעצבן אותי כשאנשים שוכחים את הסעיף האחרון עם הבחנים. תודה.

אוקיי, הנה זה בא...../images/Emo18.gif

הספר האהוב עליי הוא "תרועת מוות", לא החלטתי מי הדמות שאני אוהבת יותר- התיבה של זוגפרח, חתיכת-ממזר או מוות, אבל בכל מה שנוגע להתפתחות- אהבתי את מוות שנכנס לטריפ של אישיות אנושית, הקטע האהוב עליי... אה, כן, מוות מכין צ'יפס וכריכי תנינים תוך כדי האבסת כל חתולי העיר... הציטוט האהוב עליי- רגע אני אביא את הספר- אוף נו, אין לי כוח למצוא ציטוט. אני אוהבת את הכל וזהו. הדמות שיצא לי בבוחן המשונה ההוא- Susan Sto Helit , אבל היא לא נראית לי הטיפוס הנכון, (על הגילדה ויתרתי כי אף אחת מהן לא מתאימה לי),דמות המשמר- אה, Captain Carrot Ironfoundersson . אבל אני ממש לא רואה מה הטעם בכל זה, כי בכל הבחנים יצאו תוצאות שלא מתאימות לי במיוחד... דרך אגב, אני גם מציירת וכותבת סיפורים (איזה הערה תקועה נכון? זה במקום למלא את הפרטים בתחביבים והכול).

ויימס

New member
!Good for you

אני מצפה לראותך מציפה את הפורום בפאנארטים ופאנפיקים!

למעלה