היי אני חדשה פה..:)

iI0veBuSTeD

New member
היי אני חדשה פה..:)

קוראים לי חיה אני בת 17 מטבריה ואני מתה על באסטד כבר שנתיים.. חלק פה כבר מכירים אותי מהפורום של ההייד פארק.. תמיד ניסתי להרשם לפה ולא הצלחתי עכשיו סוף סוף הצלחתי..:)

fight star

New member
פוףף פוףף פוףףףףףף

הלווו... helloooo, my name is daniel חחחחח.. *משועממת* שישש... כמה אנשים חדשים יש פה... פיוו אני לא עומדת בקצב

blink me1

New member
שלום...!!!! ברוכה הבאה....

גמני לא עומדת בקצב אנלא זוכרת שמות בשיט...... רק את הישנות אני זוכרת...

fight star

New member
אווווווווווווו

חחחחחחח איים סו הפי! ייאייי! מזמן לא מילאנו את הפורום בהודעות מפחידות והברחנו את כולם! *הולכת לתכנן את ההתפגרות הבאה בפורום* *מוסרת נשיקה ומכה את נטע שעשתה עליך חרם כי לא ענית לנו והיה משעמם בלעדיך*

busted4ever

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מסרי לנטע סליחה! וארני לא אשמהה!!! באו לבקר אותי ואז יצאתי איתם והיה באלגן ]=

סתיוית

New member
"מזמן לא מילאנו את הפורום בהודעות

מפחידות והברחנו את כולם!" קלר- עכשיו את מבינה אותי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למרות שזה בכלל היה בתקופה שאת לא היית, ובכלל לא פה, אבל רואה?? אתן מודות שאתן מפחידות! *זין*

fight star

New member
מה מה מהההה?

מי לא היה? איזה תקופה? מה? מהה? מההה? אני לא מפחידה... אני..לא "רגילה" איים אינוסנט אנטיל פרובן גילטי

סתיוית

New member
"מזמן לא מילאנו את הפורום בהודעות

מפחידות והברחנו את כולם!" קלר- עכשיו את מבינה אותי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למרות שזה בכלל היה בתקופה שאת לא היית, ובכלל לא פה, אבל רואה?? אתן מודות שאתן מפחידות! *זין*

busted4ever

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סתיוית

New member
*חה חה חה*

זה באמת מצחיק אה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dani 182

New member
++++++++++++++

ברוכה הבאההההה אני דנה בת 4 תהניייייייייי

למעלה