היי.. אני חדשה פה..

היי.. אני חדשה פה..

היום אמא שלי קיבלה את התוצאות של הביופסיה שלה.... יש לה סרטן.. במפשעות משהו כזה.. ואני הרוסה.. היא עדיין לאיודעת עדיין לא סיפור לה... אני לא יכולה להתקרב אלייה מבלי לבכות... אני מרגישה שהכל שחור...

yiska11

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifלב|../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אוי מתוקה . אני איתך !!!!
הלוואי ואמא שלך תבריא כמה שיותר מהר ותחזור להיות איתכם כרגיל . לבינתיים נראה לי שכדאי לך דווקא להיות איתה ולהתקרב אליה- ככה את תרגישי יותר טוב שאת תומכת בה והיא תרגיש שיש לה את התמיכה שלך . את יכולה לבכות וזה חשוב להוציא את הכל החוצה. . . חוצמזה , שתדעי שאפשר להחלים לגמרי מסרטן ולצאת מזה מאוד מאוד מאוד חזקים ובתור משפחה מאוד מאוחדים ומגובשים .
הלוואי והכל יסתיים לטובה כמה שיותר מהר . בינתיים , תהיי חזקה ( אבל כן , מותר לבכות !!!!!! )

מיליתו

New member
נראה שהשמיים נפלו

זו היתה גם התחושה שלי כמה פעמים. כדאי לספר לה בהקדם, אולי עם תמיכה של פסיכולוג או עו"ס, אחרת היא כבר תנחש לבד. מה הטיפול שהציעו לכם? בת כמה היא? ואת?

תודה רבה....

לא סיפרו לה מתי שרשמתי את ההודעה כיוון שחברה טובה שלה שהיא עובדת סוציאלית באה אליינו הביתה וסיפרה לה.. אני ידעתי במקרה ששמעתי את אחותי מדברת בטלפון... הבנתי הכל.. בכיית המון.. התמוטטתי כמעט בביצפר... עכשיו היא כבר יודעת... כרגע היא בדרך לתל השומר כנראה להסבר על הטיפולים... אני חושבת שזה סרט הריאות... אתמול התחננתי אלייה שתפסיק לעשן.. וזה כנראה ירד לה לאיזור המשפעות.. עכשיו אני רושמת רגועה יותר... והמשפחה שלי איכשהו התאחדה יותר.. אני רק מקווה שהיא תצא מזה בריאה כי חס וחלילה אני לא יעמוד באובדן שלה.... אגב למי ששאל אני בת 17 וחצי והיא בת 50+.....

yiska11

New member
../images/Emo24.gif

היי , זה טוב שכבר השלב הזה של לספר לה כבר מאחוריכם . טוב שהחברה שלה סיפרה ועכשיו הפחד מאיך היא תגיב כבר עבר . את לא צריכה לחשוב על האובדן שלה , תחשבי על זה שהיא תצא מזה ותצא מזה בגדול !!! תתעניינו בתוכנית להבראה שהרופאים נתנו והסבירו לה. ככה תראו לה שאתם איתה ומתעניינים במה שעובר עליה. ככה גם תראו שאתם מאמינים שהיא תצא מזה בטוב. לפי מה שכתבת את בת 17 וחצי - זאת אומרת שאת בשנה האחרונה של הלימודים (כיתה יב' נכון ?) , אל תשכחי להמשיך ללכת לבית הספר וללמוד טוב. אמא שלך אומנם חולה אבל היא לא תרצה לראות שבגלל שהיא חולה כל מה שהיא עבדה בשבילו לפני כן ( שאתם תגדלו ותלמדו טוב ) הולך לאיבוד. מותר להישאר עם אמא בבית לפעמים כשיש צורך אבל לא להפוך את זה למצב יומיומי.חוצמזה אולי תדברי עם היועצת של ביה"ס תראי מה היא אומרת ומייעצת. . המון המון הצלחה ובריאות טובה .

ממ... דיברתי עם היועצת אתמול...

בבגלל איזה בלגן לביצפר שלא קשור לאמא.. והיום לא הלכתי כי אני פשוט לא לומדת היום.. וכן אני ביב'.. היועצת אמרה שבגלל שהיא גם מלמדת לא יהיה לה הרבה זמן פנוי והיא המליצה לי ללכת לעובדת סוציאלית של הביצפר או לפסיכולוגית או משהו... ותודה רבה.... אני מקווה שיהיה טוף.. שלכולנו פה יהיה כבר טובבב!!!

yiska11

New member
אמן ! ! !

תלכי לעובדת הסוציאלית ודברי איתה . זה יעזור . ושיהיה רק בריאות ושמחה

למעלה