היי אני חדשה פה

Alias4Ever

New member
היי אני חדשה פה

קוראים לי רחלי ואני ממממממתתתתתתההההה על זהות בדויה..אני רואה אותה באדיקות מהפרק הראשון... אני לא קוראת ספויילרים כי זה הורס את המתח למרות שאני כן יודעת קצת על מה שהולך לקרות....כי פה ושם אי אפשר להתעלם מספויילרים אז אין מה לעשות...

inbal145

New member
מהפורום בהייד פארק? O:../images/Emo187.gif

יואו שנים לא רשמתי שם :$ אולי את זוכרת אותי :$ [אם זאת בכלל את חח :|] ברוכה הבאה

Alias4Ever

New member
כן...זו אני...

ברוווווור שאני זוכרת אותך למה באמת את לא רושמת יותר? את נכנסת בכלל...?? מתגעגעים אליך שם... לגבי הכינוי מה שקרה זה שבגלל טעות קטנה השם שלי (Alias4Ever) נחסם אז עכשיו קוראים לי שם AliasAngel מחמיא לי שאת זוכרת אותי...

inbal145

New member
חח בטח שאני זוכרת../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

הזיכרון שלי פועל לא רע ^^ ואמ לוידעת למה אני לא רושמת שם כבר... לא נוח בהייד פארק :$

Alias4Ever

New member
../images/Emo13.gif

כן אנמ ייודעת זה עובד לאט כל כך...אבל אני אוהבת לכתוב שם..אני שרי ונעמה מריצות קטעים חבל"ז..ומדי פעם מישהו אחר מגיב ככה להפגין נוכחות אבל זה בעיקר שלושתינו..

inbal145

New member
ומה עם רחלי (השניה)? O:../images/Emo187.gif

יואו אני זוכרת כמה אנשים XD ממ לוידעת... פרשתי כמה זמן אחרי שגיליתי את הפורום פה בתפוז. כי תכלס הייתי קוראת פה משו (או לחילופין בהייד פארק) ואז בפורום השני את אותו הדבר
אז ממ. פרשתי מהייד פארק די בגלל שפה היה יותר נוח |:

Alias4Ever

New member
אההה

זהו שהחלטתי להיות רשומה לשניהם..כי תראי אני כבר רגילה לאנשים שם ואני לא יכולה להפקיר אותם..כנסי פעם תכתבי רק שידעו שאת חיה.. לא יודעת מה קרה לרחלי השנייה גם היא כבר מזמן לא נכנסת..היא נכנסה פעם אחת כתב שורה קטנטנה ונעלמה עוד פעם.לא יודעת...

RenanaD

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני רננה, 16. מקווה שתהני פה כמונו!!

דיD

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo6.gif

אני דיקלה את תהני פה ממש. ובהזדמנות זו בבקשה תגידי לי שיש לך אולי אולי אולי את העונה הראשונה???

Alias4Ever

New member
בתהליכים...

תודה רבה רננה אני יודעת שאני אהנה... דיקלה...כן גם אני מתה להשיג את העונה הראשונה (למרות שראיתי) והיום גיליתי שידיד שלי יכול לקחת דיסק די.וי.די ולצרוב אותו על פורמט די.וי.די..אז חשבתי להשכיר אותה בספריה (יש לי מנוי...ועולה לקנות את זה-- 300 שקל..מה זה הטירוף הזה?) והוא יצרוב לי עותק ולעצמו עותק..אם זה באמת יצא לפועל אני אשאל אותו אם הוא יוכל לצרוב גם לך..סבב?

דיD

New member
יוווווווווווווווו איזה חמודההההההה

יו תודה תודה תודההההההההה אני בשוק איזה מתוקה. אבל יש בעיה... זה בלי תרגום, אין לזה תרגום לעברית את יכולה להדביק לזה תרגום בעברית? זה לא שאני לא מבינה אנגלית, אני מבינה אבל לא עד כדי כך שאני אראה סדרה שלמה ועוד של זהות בדויה באנגלית... אני אתחרפן, בבקשה תודיעי לי מה קורה אני מנסה להשיג את העונה הראשונה כבר... ואיי המון המון המוןןןן זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!

Alias4Ever

New member
חחח גם את חמודה

איזה מצחיקה..יאללה בחפיפות זה כלום בשבילי אל תבכי מהתרגשות.. שאלת..עניתי.. בעיקרון התרגום זה אכן בעיה רצינית כי זה בעצם דיוידי לא מתורגם..אבל אני אשאל אותו אם הוא יודע איך מדביקים על זה תרגום..אולי הוא יודע ואם לא הוא בטח ינסה לברר... אני אודיע לך על התפתחויות...

דיD

New member
כי את פשוט לא יודעת כמה זמן אני

מנסה להשיג את העונה הראשונה תשאלי את חברי הפורום מה עשיתי להם, כבר בכיתי, ועוד את ראית, אני לא ראיתי כך שעוד עכשיו יש חלקים שאני בקושי שמבינה בהם... בבקשה אני מזה אודה לך אם יהיו התפתחויות חיוביות...
ותודיעי לי על כך

Alias4Ever

New member
אוקיי

I'll let you know תאמיני לי שגם אני מקווה שיהיו התפתחויות חיוביות.. אבל אם זה באמת יהיה בלי תרגום אני מציעה שבכל מקרה תקחי את זה בגלל שעדיף שתראי כל פרק מיליון פעם כדי להבין מאשר לא להבין בכלל...לא ככה?

דיD

New member
גם נכון ../images/Emo4.gif אבל צודקת:

עדיף לראות ולשבור תראש בלנסות להבין מאשר עדיף לא לראות בכללללללל!!!!!!!!

Alias4Ever

New member
אבל..

הבעיה היחידה היא שאני לא ממש יודעת מתי יצא לי לעשות את זה..חשבתי לקחת את זה בזמן הקרוב כאילו לפני חופש חנוכה כי אז אולי אני לא אראה אותו אבל יש לנו מבחן ומסיבה אז אני לא יודעת אם יהיה לי ולו זמן אז אולי בחופש ואם לא אז כבר אחרי...

למעלה