היי, אני חדשה פה

Ringi Bingi

New member
היי, אני חדשה פה

קוראים לי רינת, ואני בת 13 (כיתה ז') ואני ממש רוצה להיות תסריטאית. אני בחוג- של החטיבה שלי- של תקשורת וקולנוע ואני מנסה להתחיל תסריטים אבל שום דבר שאני מתחילה לא מוצא חן בעיניי... אתם יכולים לתת לי עצה איך להתחיל תסריט ש*כן* ימצא חן בעיניי?

lollapalooza

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

אני מאוד מזדהה עם הבעיה שלך, אני אישית העפתי לכל הרוחות עשרות סיפורים, תסריטים ורעיונות, שלא אהבתי. הפתרון
להמשיך ולכתוב ולכתוב ולכתוב, בסוף יהיה משהו טוב.

bobby6killer

New member
הפתרון שלי הוא

להמשיך ולבסס את הכתיבה שלך,אפילו עם הרעיון לא ממש מתאים לרוחך,תנצלי אותו על מנת לכתוב יותר טוב. ככה שיגיע האחד הטוב אז תוכלי לכתוב אותו ברמה גבוהה.

bobby6killer

New member
הפתרון שלי הוא

להמשיך ולבסס את הכתיבה שלך,אפילו עם הרעיון לא ממש מתאים לרוחך,תנצלי אותו על מנת לכתוב יותר טוב. ככה שיגיע האחד הטוב אז תוכלי לכתוב אותו ברמה גבוהה.

filmmaker82

New member
קודם כל...

לא להתייאש, את בתחילת דרכך (ובהצלחה בהמשך דרך אגב...) אני לא יודע מה מקור הרעיונות שלא מתאו חן בעיניך אבל אני יכול להציא מספר תרגילים שיעזרו לך להשתחרר קצת בכתיבה ואולי, מי יודע, ישריאו אותך לכתוב משהו שכן ימצא חן בעיניך... 1) קחי סצינה שנורא אהבת וכתבי אותה...אבל עם סוף, התחלה או אמצע אחר... 2) תכתבי על משהו אמיתי שקרה לך, משהו שחשוב לך, בצורה שמי שיקרא את התסריט\יראה את הסרט יוכל להבין את נקודת מבטך גם מבלי להכיר אותך ואת כל סיפור הרקע שמאחוריו 3) אין דרך ממש עדיפה או יחידה להמציא סיפורים ובטח לא כאלה שימצאו חן בעיניך...תחפשי באופן רחב את התחום שמעניין אותך לכתוב עליו עכשיו ותתחילי לצמצם אותו לסיפור יותר ממוקד...מה מעניין אותך בו, איזה דמויות את היית רוצה לראות, איזה מסר יש מאחורי הסיפור שאת רוצה להעביר...צריכה להיות איזשהיא חשיבות אישית עבורך בכדי שיהיה אכפת לך לכתוב...אני לא אומר שאת צריכה לכתוב כל תסריט כאוטוביוגרפיה אני רק אומר שתתחילי להתסכל בראיה מאוד רחבה על שלל התחומים ותתחילי לצמצמם לאט לאט עד שפתאום - יש סיפור.

למעלה