היי אני חדשה פה...

אורטל 31

New member
היי אני חדשה פה...

היי אנשים..מה קורה בובים!? אני חדשה פה..אז נתח יל בזה שקוראים לי אורטל ואני בת 16 ונכנסתי לפורום הזה מאזז שראיתי תקליף של יוס יוס החדש והוא מהממהם..בטכלס תמיד הכרתי את יוסי בכלללית אבל מאז השיר ה-מהמהם והקליף שיום יום אני חורשת עליו ,,התחלתי כול הזמן לחרוש אותו בראש ועם יוסיי שלא נדבר שהוא מ=ד=ה=י=ם...יש לו כישרון אדיר באמת..!אז התלחתי להתעניין נכנסנתי לפורו ם משבוע שעבר אני ניסתי להיכנס ואני לא מצליחה...ועכשו הצלחתי=) ..אז ממקווה שתכירו אותי ואני אותכם בוביםם כי זה פורוםם מהממםםם..!שיהיה בהצלחה אז תגיבו בובים ומה נסגר?!!יוסי ירד במבוקשים..!תתעורוו מקום 6 הוא נהיה..=( בהה ביי

אהלן אורטל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה שלומך?, אני אריאל מנהל הפורום של יוסי, את מוזמנמת להצטרף אלינו, ואל כל החדשים שמציפים אותנו בימים האחרונים! (לטובה כמובן...), ונכון, כמו שאמרת קדימה אנשים להתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין סיבה שלא נהייה מקום ראשון או שני!

אורטל 31

New member
לאריאללל

אירואלו'ש..הכול טוב מותק מה איתך!?! בכיףף=) באמת פורום מאווד יפה..! בהצלחה שיהיה באמת..!

אורטל 31

New member
לאריאללללל

תגיד..יש ליוסי אזואלי קומונה?! כאילו נפגשתם איתו..?אתם נפגשים איתו?!

אני פתחתי ליוסי קומונה...

לפני חודשיים בערך, ואז שדרגנו לפורום... ובקשר לשאלה השנייה, יש כאן כמה אנשים שנפגשו איתו, והוא גם נכנס לפורום פעמיים וכתב למעריצים.... (את יכולה לראות ב"טאגליינס")...

אורטל 31

New member
לאריאללללללל

הבנתו'ש מותק..!:) אבל...חחח מה זה אומרת ב"טאגליינס" מה זה בככלל?!! חח..

תשובה

למעלה (מעלה הפורום) איפה שכתוב "גלריות, קישורים וכו' כתוב גם טאגליינס, שם את תראי את זה...

למעלה