היי אני חדשה פה !

Model Queen

New member
היי אני חדשה פה !

היי קוראים לי שלי אני בת 18 מר"ג אני חולה על אופנה ודוגמנות אני מעריצה של מדונה
אוהבת מוזיקה, בילויים, חברים,ריקוד בקיצור אוהבת להנות

מנצל"שת../images/Emo80.gif

גם אני חדשה. לא אוהבת לפתוח הודעות מסוג זה.. אבל כשקראתי את ההודעה שמעליי - הבנתי שהדבר פשוט מתבקש. אז אני מישל, בת 20 וחצי, מעומר <אי שם בדרום הארץ.> זהו... ד"ש.

בשלולית

New member
תגידי, את מכירה אחד... בשם..

יאיר? אני לא זוכרת את השם משפחה... אבל הוא חתיך חח לבן כזה... בן 22 נראה לי.. והוא עבד פעם במלון בים המלח

Cobe Anan

New member
"דרום" זה עניין מאד יחסי..

היי, אני קובי, עברתי לא מזמן לאילת.. ברוכה הבאה!

Model Queen

New member
הודעה לחברי הפורום !

היי מדברת שלי אני מבקשת בבקשה ממכם בנים יקרים נכנסתי לפורום הזה במטרה חברתית בלבד לא למטרת הכרויות אני מבקשת ממכם בבקשה אל תשלחו אליי את הפנטזיות הארוטיות שלכם. בבקשה ממכם זה לא בקטע של לפגוע או להתנשאות ! אני לא מחפשת פשוט, תודה ! שיהיה לך ערב נעים

pain is MY love

New member
לפי דעתי

נסחפת קצת. תדעי לנפנף את הקרציות ממך. אין צורך לפתוח הודעה חדשה בנושא בפורום... כל זה בהתחשב בעובדה שהתמונה אכן שלך... "לא בקטע של לפגוע או להתנשאות" (חבובה אומרים להתנשא!) אבל זאת לא בעיה לשים פה תמונה של כל בחורה בעולם ולטעון שזאת את....

Cobe Anan

New member
שלי, יקירתי..

אני לא יודע אילו אגדות אורבניות על מפלצות מין ברשת שמעת, אבל במחוזותינו אין נהוג לשלוח `פנטזיות ארוטיות` במסרים כאילו היו אמירת בוקר טוב, ואפילו לבנות החשות עצמן שוות ביותר. גישתך זו משולה לבעל ממון המתידד עם בני מעמד הביניים, ומכריז בריש גלי: "ראו נא מה חברותי אנוכי, ואף ירדתי אליכם, העם. אך עם זאת, אל נא תנסו לנצל את ממוני, שכן אין בדעתי לפזרו סתם-כך!" בלי שהם כוונה לפגוע, את בכלל לא יכולה להתבטא בצורה שכזו מבלי להתנשא. אולי אני לא גבר מושך, אבל דרך ארץ בהחלט יש לי, וגישה ראויה לבני אדם. בלי כוונה לפגוע, אני מקווה שהרושם הראשוני הזה הטעה אותי, ושאני אגלה שאת לא באמת כזאת שטחית. כל הנאמר פה הוא בגדר ביקורת בונה, ומנסיוני- ביקורת שכזו כדאי לקבל. שיהיה לך יום נעים!

yulinka

New member
אני ממליצה לך סתם ככה בשביל הקטע

לפתוח יוזר חדש בתפוז תחת שם של בחורה..ולשים תמונה שווה..ולחכות כמה שעות ולראות שכל האגדות האורבניות נכונות לגמרי:) <או אם אין לך כוח פשוט תכנס רגע לצ'אט של תפוז תחת ניק של בחורה ותספור כמה הצעות מגונות תקבל תוך 3 דקות> באמת..תנסה...

Cobe Anan

New member
וואללה..

ברוכה הבאה. מקווה שאת לא יותר מדי פנאטית בקטע של אופנה, כי אנחנו לא..

למעלה