היי.....אני חדשה פה

חלי*

New member
היי.....אני חדשה פה

אז איפה אפשר למצוא פה פינה להניח בה את ראשי?????

magy

New member
כל הפורום לרשותך , חדשה..חלי

להניח את הראש.....ובעיקר את הידיים שמדפיסות דברים יפים. ברוכה הבאה......חיכינו לך...... סתם מסקרנות......איך שמעת עלינו?????????
))

חלי*

New member
לא שמעתי...

סתם הצצתי ו..נפגעתי מקווה שיש פה נחמדים,בנתיים קבלת הפנים לא משהו.....
,טוב נו,אתן עוד צ´אנס...תודה לך

עיניים

New member
אנשי הקייטרינג שלנו

עסוקים כרגע בהתחייבויות קודמות, אבל השאירו קערת פונטש על שוחן הקוקטיילים, למקדימים.... אז הרי לך כוסית בינתיים, קחי כסא ושבי איתנו ונמתין לאחראים,,, וזה תמיד טוב להיפגע כשמציצים.... במיוחד אצלינו
))) ברוכה הבאה עין
שפורשת בינתיים להכין את הסלטים.

שקדי

New member
קבלי גם אחד ממני............. ../images/Emo24.gif

בשם ועד האיכרים ואירגון עובדי המחט...............
ויאללללללה......התקבלת.......אז לעבודה

magy

New member
רגע של רצינות - שקדי

בעניין העבודה........ההיא שהצעת.....בשדות, במחט, בקציר, או בבציר.... יש עוד מקומות? יש צורך בשיחה דחופה בנושא זה............

magy

New member
שמעתי שקיים ביטוי כזה. ../images/Emo33.gif |נייד

עדיין לא אמרו לי אותו.......
))))) שמה לך משהו.....קטן........קטן....קטן...... ואל תראה לאפחד....... 10/01 בסוף החלומות ידעתי הנאות הרטבתי כריות טיפסתי על גבעות זחלתי בבורות טעמתי אהבות ניכוותי במדורות חשקתי בפגישות ונשרפתי בפרידות חטאתי על גגות גנחתי במיטות פשעתי בבגידות ואלף תאוות כאבתי אכזבות הנמכתי ציפיות ספגתי מחמאות בלעתי עלבונות אחרי כל המכות המשכתי לקוות בתוך מהמורות חששתי לא למעוד הבנתי שלצעוד למרות החרדות מטען מלא ברכות נטען ברגשות ושוב אין הפתעות ואין גם נפילות הכל יכול לקרות בסוף החלומות לראות ולמחוק...........
))

זהבוש

New member
לגברת מגי המינהלת ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

למה למחוק למה לא לתת לאחרים גם להנות כה נעים לקרוא כמה מילים יפןת שמתאימות לכמה מאיתנו.

שקדי

New member
רגע שאני אבין..................... |מרו

מתי היספקת כל זה......וכולך ילדה ובעצם...... מה אני יכול....צריך.....להבין מכל זה???? בנות......מישהי מוכנה לעזור????. סתאאאאאאאאאם......מאגי אהבתי.....הרגשתי......התרגשתי קבלי...........
למחוק אחרי השימוש.............

עיניים

New member
הצחקת אותי, מגי

ל מ ח ו ק ???? למה-מה קרה? יש לך בעלות על ה ע ו ב ד ו ת ? וחוצמיזה- את יודעת איזו השפעה יש למילה הזאת (למחוק), עלי,,, כמו סדין אדום לשור
))

magy

New member
זהבה, שקדי, עיניים, חונההההההה

בהמשך למה שכתבם אליי התלוצצתי.......אני כל כך נבוכה להכניס חומר משלי.....כאילו אני מנצלת את המקום......ר ק כאילו........אני יודעת שיש מנהלים.....שרק כותבים שירים, בכלל לא משתתפים בויכוחים.......לא מביאים חומרים.....רק יושבים...קוראים, אם יש צורך, מוחקים. או מזהירים ....ולעיתים, גם כותבים איזה שיר....... יש וריאציות שונות של אנשים..... ואני...........אחת מכולכם...........בדיוק כמוכם.......אין לי שום זכויות יתר........אני חלק מחבורה שכותבת.......... אבל בגלל שאני יודעת שאני , יענו, מניילת..........ככה כתוב שם למעלה... ורק כשאני רואה את הכינוי שלי שם, אני נזכרת בזה........ לא נעים לי לנצל את המקום לחומרים הריגשיים שלי.......לתחביבים שלי..... ואז זה מתגבר עליי.......אני דוחפת שיר........שזה לגיטימי....... וכותבת לכם........למחוק אחרי הקריאה......... אבל מי שנהנה מהשירים............בסך הכל עושה לי טוב על הנשמה...... אתם חמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שקדי

New member
אוי ואבוי לך....................

אם את מפסיקה לכתוב......ולהשמיענו אגב גם את..........חמודה......

למעלה