הוא כלכך יפה.
ע ענבריי 10 New member 20/10/07 #25 שאלום../images/Emo9.gif אני ענבר, רוכבת בחוות צח , ויש לי את אוהיו
M MAYA 4827 New member 21/10/07 #29 ברוככה הבאהה לך! אני מיה, רוכבת קפיצות בקליפורניהה... בת 14, וזה לואיסס השמן שלי
S segev 007 New member 22/10/07 #38 ברוכה הבאה....../images/Emo140.gif היי אני שגב עוד חודש 15 רוכב קפיצות במרחב הפתוח כ''ש (אימפריה) בקרוב סוס..... השתלבות נעימה וממכרת
ברוכה הבאה....../images/Emo140.gif היי אני שגב עוד חודש 15 רוכב קפיצות במרחב הפתוח כ''ש (אימפריה) בקרוב סוס..... השתלבות נעימה וממכרת
© ©Apollo The King© New member 25/10/07 #57 כן כי בטח שינו לו את השם... הוא היה אצלנו בחוות הפארק לפני איזה 3 שנים וקראו לו באנג'י... ואחר כך הוא גם היה בחוות צח באיזה תקופה וכנראה שהגיע אלייכם איכשהו... סוס מגעיל חח הוא היה עושה מלא בעיות בבצפר בזמנו..
כן כי בטח שינו לו את השם... הוא היה אצלנו בחוות הפארק לפני איזה 3 שנים וקראו לו באנג'י... ואחר כך הוא גם היה בחוות צח באיזה תקופה וכנראה שהגיע אלייכם איכשהו... סוס מגעיל חח הוא היה עושה מלא בעיות בבצפר בזמנו..
J JuSt A d i New member 25/10/07 #59 תיהי בטוחה שהיא יודעת על מה היא מדברת וחוצמזה שם של סוס זה לא קיר יש מללא סוסים עם אותם שמות
ג גולע New member 25/10/07 #61 ככה אני רוכבת ונמצאת בחוות צחח ולא ידוע לי שהיה עוד סוס שנקרא בנג'י חוץ מאפולו!. ותמיד מותר לשאול.
R RoNy S New member 25/10/07 #60 חחחח דרור הוא היה עד לפני איזה חצי שנה הוא היה והלך והיה והלך.. אבל סופית לקחו אותו לפני איזה חצי שנה.. ולא ידוע לי שהוא היה בחוות צח.. אולי התבלבת עם ארגו?
חחחח דרור הוא היה עד לפני איזה חצי שנה הוא היה והלך והיה והלך.. אבל סופית לקחו אותו לפני איזה חצי שנה.. ולא ידוע לי שהוא היה בחוות צח.. אולי התבלבת עם ארגו?