היי אני חדשה

AVriL AddiCt

New member
היי אני חדשה../images/Emo13.gif

הייתי אז בפורום מכושפות..והחלטתי להצטרף לפורום הכי קרוב לזה..
והתחלתי לראות את כל הפרקים מההתחלה יש לי הכל מוקלט..

spelling

New member
ברוכה הבאה!!!

אהלן אני אדם בן 20.. מקווה שתהני כי יש לנו אחלה פורום ואחלה אנשים! תציגי תצמך קצת חחח

הי ../images/Emo13.gif

וואי אני הכי צעירה פה.. בת 16.. מקווה שתהני פה, ואולי בא לך לשתף אותנו בעוד סרטים וסדרות שאת רואה..:-* אם שכחתי להגיד,שמי שלי
תהני וסוף שבוע מקסים

נראה לי שכבר מצאנו מכנה משותף

האם טום מסמוויול הוא זה שמופיע בחתימתך?אם כן,הוא תפוס(אנחנו מתחננים בחודש הבא..חח
סתם
)..סוף סוף עוד מישהי חולה עליו
ואבריל לאבין-היא באמת שווה את ההקדשה בחתימה
.. והיילי-גם שחקנית?היא מהארץ?אם כן,אני יודעת במי מדובר,אם לא אני כנראה לא יודעת
שכחתי לציין,אני נוהגת לחפור
..

AVriL AddiCt

New member
טוב אני צריכה לפרט את העניין החתימה

אני אוהבת את אבריל לאבין הזמרת..ואז בגיל 18 אמא שלי קנתה לי תוכית אז קראתי לה אבריל..אחרי חצי שנה קניתי עוד אחד וקראתי לו לאבין...אבריל אבל מתה לפני שבועיים
והיילי גם היה תוכי שלי(ג'אקו) אם את רואה מגרש ביתי..אז לקחתי את השם מישם.. ואני רואה כמובן סמולויל,מגרש ביתי, על טבעי, הלוחשת לרוחות, ודני הוליווד.. התגעגתי למכושפות אז התחלתי לראות הכל מההתחלה..

אוי איזה פאדיחות..

חשבתי התכוונת לזמרת, אז בגלל זה שמת תוכי-מצטערת
.. גם לי מתו תוכים לפני מספר שנים
|בוכה|.. דני הוליווד-זה נגמר
..
..עצוב
..חח יש לך עוד חיות? לי יש ארנב בבית והיה לי דגים והרבה תוכים ..
,אם זה מעניין אותך

AVriL AddiCt

New member
אין לי עוד חיות..

והינה תמונה של התוכי הכי חדש שלי..שמש נמצא אצלי כבר כמעט שנתיים..ב5/7

AVriL AddiCt

New member
בכלל לא..אני אוהבת לדבר עליהם ואני משגעת

אפילו את סבתא שלי..חחח

יאא..אז אם בא לך,אני פה לשמוע עליהם דברים../images/Emo70.gif

או סתם דברים שבא לך לספר
.. אני אוהבת להקשיב,טובה בזה
זה מה שאומרים

CharmedRulez

New member
נחמד לראות כאן דם חדש... :]

ברוכה הבאה. דוד, 20 (כמעט), מתל-אביב. מי הדמות האהובה עלייך (במכושפות) ? אה ו- את חיילת משוחררת?

AVriL AddiCt

New member
אני אוהבת את פיבי הכי הרבה

וסיימתי שירות לאומי לפני 3 חודשים.. ותמונה שלי

always be me mc

New member
היי שרונה, ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

(ולא לא חיטטתי לך בעולם האישי פשוט ראיתי מה כתבת למעלה
) אני גליה, בת 19 מירושלים
המ והאמת שאין לי הרבה מה לומר. אני מקווה שתשתלבי פה(לא שזו בעיה אם את אוהבת את טום וולינג כי אני ושלי בכלל סוגדות לו
) ושתהני
גם לי כמוך יש את הכל מוקלט אבל לראות הכל מההתחלה עוד לא יצא לי אז אני אשאל אותך... איך היה, היה כיף? ואם את רוצה לשפוך עוד קצת אור על עצמך אז אשמח לשמוע

AVriL AddiCt

New member
אממ זה נורא כיף לראות הכל מההתחלה

והתגעגעתי גם לפרו...כבר שבועיים רצופים שאני רואה כל יום איזה 6 פרקים אמא שלי אומרת לי אין לך משהו אחר לראות חוץ מיזה? חחחחח.. עד עכשיו אני שואלת את עצמי למה פיבי ויתרה על קול..מעצבנת!!! חחחח..

always be me mc

New member
אם זה מה שעושה לך את זה אז סבבה../images/Emo13.gif

לי אישית יותר עושה לראות את פרקי סמולוויל(וכמה שיותר יותר טוב) ואפילו באפי חזרה לעניין אותי אבל זה עניין של טעם וכי נכון לכרגע למרות שיש לי הרבה קלטות עם פרקים של מכושפות ודי וי די הסדרה היא לא משהו שאני מרגישה שאני חייבת לראות ולכן אני מעדיפה לעקוב אחר סדרות אחרות שכן מרתקות אותי בשלב זה(וכמובן לעקוב אחר הקריירה של אליסה), אבל מה שכן אני מודה שמדי פעם נחמד לראות פרק ולהיזכר(כן גם בפרו). חח תאמיני לי שאמא שלך כמו אמא שלי בקטע הזה, היא לא מבינה מה יש לי מהסדרה הזאת ולמה היא מרכז חיי אבל בסדר מותר לה לא להבין, היא אוהבת אופרות סבון ואני אוהבת סדרות על טבעיות
(ואולי כדאי שגם אתן תעשו איזה הסכם שאת לא תתערבי לה בסדרות והיא לא בשלך) ובאשר לפיבי וקול אז מה זה באמת עדיין מציק לך? אני כל כך התגברתי עליהם ממזמן(עונה 5 עזרה
) אבל כמובן לא לפני שעשיתי מליון סירטונים עליהם XD

AVriL AddiCt

New member
חחח זה לא היה מציק לי..אבל בגלל שהתחלתי

לראות את כל הסיפור שלהם מחדש זה שוב מציק
יש לי גם סמולוויל מוקלט אולי אחר כך אני אראה את זה..חחחח

למעלה