היי אני חדשה

אלנלה

New member
היי אני חדשה../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהבת את הלהקה ואז החלטתי להיצתרף גם לפורום!!

Drorrrrrr

New member
היי ../images/Emo24.gif

אני דרור אני הדפוק בשכל בפורום
ממממ ואני גם זה שמתקן שגיאות תחביריות ולשוניות
להצטרף, לא להצתרף

Queeny

New member
Hey! that's my line!!../images/Emo15.gif

שרון, המשוגעת. מתקנת שגיאות כתיב ודיבור.

Drorrrrrr

New member
לא.... "היית מתה" זה ביטוי

ולכן לא צריך לשנות את הזמנים

Queeny

New member
בוא נפתח על זה דיון.../images/Emo15.gif

כן, אך במובן המילולי הוא אינו נכון. לא הייתי מתה. בכל אופן התפקיד שנוי במחלוקת כרגע. אבל נפתור את הבעיה אחר כך.

אלנלה

New member
אכתוב הודעות ארוכות יותר בפעם אחרת.

כשיחברו לי תמחשב שוב, אני עכשיו פה מהפלאפון..

adi u

New member
היי....../images/Emo140.gif

תרגישי כמו בבית...(בעצם סביר להניח...שאת בבית... אבל הבנת את הרעיון...
אני עדי 16(אתמול..סוף סוף אפשר להגדיד 16 ולא 15 ובלה בלה
) נחמד "לפגוש" אותך... וברוכה הבאה
!

Charmed 4ever.

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo54.gif

אני ניצן... או כמו שאני נקראת כאן, ניצי!

aYaLoLy

New member
welcome!!

אזזז זאת אני... יולי.. כן כן, יולי, דג הזהב שמכור לקפה... באמת אנשים לא יצא לי לעדכן אותכם בנטיותי הקשות להיות דג זהב.. oh well.. קיצור, בהמשך תלמדי להכיר את האופי ה"מאוד מיוחד" שלי.. אני משתתפת בצערך בשל רבים מפה.. רוצה לדעת עלי עוד?! כמה עובדות מעניינות! א) ראיתי המורדים בעבר *נסקלת* *נסקלת* *נסקלת*" אבל כעת הבנתי את כמות תת הרמה של סידרה פלצנית זו ואני חברה בא"מ. ב) שרופה על דה קולינג ועל אלכס שלי! ג) שמי האמיתי הוא אילה אך את לא רשאית כמו כל אחד אחר לקרוא לי בשם נוראי זה... ד) די מתעבת את אבריל ואת הפוזה שהיא מוציאה לעצמה לאחר שקראת את ננאומי המרגש, אניח לך לחזור לחיים רגועים בתקווה שלא תחשבי שאני משוגעת.. בניגוד "לחברות" שלי שהעידו שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות,, האמנם?!

aYaLoLy

New member
welcome!!

אזזז זאת אני... יולי.. כן כן, יולי, דג הזהב שמכור לקפה... באמת אנשים לא יצא לי לעדכן אותכם בנטיותי הקשות להיות דג זהב.. oh well.. קיצור, בהמשך תלמדי להכיר את האופי ה"מאוד מיוחד" שלי.. אני משתתפת בצערך בשל רבים מפה.. רוצה לדעת עלי עוד?! כמה עובדות מעניינות! א) ראיתי המורדים בעבר *נסקלת* *נסקלת* *נסקלת*" אבל כעת הבנתי את כמות תת הרמה של סידרה פלצנית זו ואני חברה בא"מ. ב) שרופה על דה קולינג ועל אלכס שלי! ג) שמי האמיתי הוא אילה אך את לא רשאית כמו כל אחד אחר לקרוא לי בשם נוראי זה... ד) די מתעבת את אבריל ואת הפוזה שהיא מוציאה לעצמה לאחר שקראת את ננאומי המרגש, אניח לך לחזור לחיים רגועים בתקווה שלא תחשבי שאני משוגעת.. בניגוד "לחברות" שלי שהעידו שאני משוגעת בעלת פיצול אישיות,, האמנם?!

למעלה