היי אני חדשה

yael69

New member
היי אני חדשה ../images/Emo13.gif

קוראים לי יעל, בת 14 וזהו חחח. אמממ קונסטנטין (כתבתי את זה נכון?) הוא אחלה לדעתי! וחתיך.. שלא נדע מצרות
אבל בעיקרון אני בעד קרי. יש לה קול מדהים ורנדי צדק כשהוא אמר שזה מוזר שלא גילו אותה עד היום. היא ממש חמודה. ולסיום שאלה לי אליכם כריסטינה כריסטיאן. 1) באיזו עונה היא הייתה? 2) לאיזה מקום היא הגיעה? תודה רבה לעונים

Juliann

New member
עונה 1,מקום 6 וברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

יש כאן ממש מועדון מעריצים של קונסי
הוא שולטטט
ואני מקווה שהוא יזכה למרות שכרגע נראה שקארי תנצח. אבל הם כמעט בטוח [טפו טפו טפו] יהיו בפיינל 2

wellcome! ..זה רק אני או שקונסטנטין

משתלט על הפורום לאט אבל בטוח?
אני חושבת שכשאיידול ייגמר הפורום צריך לעבור לתפקד בתור פורום קונסטנטין
במשרה מלאה!!!

Juliann

New member
חחחח כן בפגרה של איידול נעשה הסבה

לפורום קונסטנטין

yael69

New member
תודה תודה על הקבלה ../images/Emo9.gif

וראיתי כרגע איזה סרטון שהורדתי באימיול על הרגעים הכי גדולים של קלי קלארקסון. ואלוהים ישמור. איזה קול אדיר יש לה

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה יעל../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo161.gif

אני חנה. תהני

yael69

New member
תודה ../images/Emo163.gif ../images/Emo70.gif אגב... ../images/Emo58.gif

ספוילר| בפרק 28, המתחרים היו צריכים לבחור שיר משנת ההולדת שלהם. (אני כבר לא יודעת איזה פרק אנחנו בארץ כי אני רואה הכל דרך האימיול, אבל עדיין.. נראה לי זה ספוילר וערוץ 11/33 רק בפרקים המוקדמים יותר) הקיצר קונסטנטין שר שיר מדהים! פשוט הביצוע הכי טוב שלו העונה לדעתי. השיר: (Queen - Bohemian Rhapsody (1975 חבר'ה צפו ותהנו. והתגובה של רנדי הייתה מבאסת. ("יו מן.. יו.. <חח ולעניין> : על ההופעה הייתי נותן לך 10 אבל על השירה 7) גררר
אבל פולה וסיימון (כן! כן! סיימון!) פשוט החמיאו לו בצורה מדהימה
**ואני מזכירה. אני עדיין לכיוון של קרי
** סיה

Juliann

New member
זה היה בשבוע שעבר ...

אכן הופעה מדהימה של קונסי!! נחשבת לאחת הטובות של העונה [אם לא הכי טובה]. רנדי שונא אותו זה לא משהו חדש. הוא אפילו אמר ברדיו שהוא שונא את הקול שלו.

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif

וגם לדעתי זו הייתה הופעה אדירה!!!!!

למעלה