היי אני חדשה

נעמהdj21

New member
היי אני חדשה ../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

קוראים לי נעמה ואני חדשה פה , בת 22... לא מזמן גיליתי את הסידרה המדהימה הזו , ולא דמיינתי לי בחלומות הכי פרועים שיש לה פורום!!! הסידרה באמת באה לי בשעה נוחה ביום שבת כשגם ככה אין מה לראות בטלווזיה וממש לא בא לי לראות הלילה יענקל'ה לאן. רציתי להתייחס לנושא גבריאל דומיניק... לדעתי הגיע הזמן שגבריאל תבין שלא מתעסקים עם גבר נשוי ולא הורסים משפחה ... היא לא אשמה שהיא התאהבה , אבל היא רוצה על המצפון שלה פירוק משפחה? אגב באירועי הפרק הבא נדמה לי שראיתי שדומיניק בא אליה עם מזוודות ? יש מצב? או שכבר חלמתי אתזה....

מה יהיה נעמה? ../images/Emo3.gif

לכל פורום שאני מנהל תגיעי?
ברוכה הבאה, שבי לך בנחת, תיכף תגיע מתקפת האמוטיקונים של דפי

נעמהdj21

New member
אני עוקבת אחריך.....חחח../images/Emo3.gif

גמני שמתי לב שאתה מנהל שני פורומים שהצטרפתי אליהם לאחרונה ובטח אתה מנהל עוד... מן צירוף מקרים מעניין! התחלתי לתהות אם אתה עוקב אחריי!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהייי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו../images/Emo68.gif בת 16 מנס ציונה... כן כן גבריאל די מטומטמת ולא ברור איך היא הכניסה את עצמה לבלאגן הזה, ולא, לא חלמת... למרות שהייתי מאושרת מאוד אם הייתי חולמת כשראיתי את זה.. פיכע גועל נפשששששששששששש../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

נעמהdj21

New member
../images/Emo6.gif אני מחכה כבר לפרק הבא...

וברור לי שהיא תיקח אותו חזרה בזרועות פתוחות , אופס ברגליים פתוחות...
סליחה על הבוטות...

tribe spirit

New member
ברוכה הבאה לך../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אני נדיה,בת 16,מירושלים... נחמד לראות את פורומינו הקט הולך וגדל.. לצערי דומיניק והמזוודות אכן הולכות לקרות בפרק הבא
פשוט לא בסדר.וגם די איכס.אבל עדיף מאשר שהוא ישאר בשקר,כי הוא פשוט מעצבן אותי. שוב,ברוכה הבאה

rhorly

New member
שלום אני אורלי מירושלים ורואה כל שב

שבוע את הסדרה המדהימה הזאת. לדעתי ג'ייסון הכי חתיך בסדרה. ויל היה ממש חמוד אני לא מבינה למה העיפו אותו. נייתן דווקא מעצבן אותי, לא יודעת נראה לי כזה לא אמיתי. דומיניק ממש נראה כמו איזה קוף... וקלי חמודה דווקא לא יצאה מאיזה מגזין אבל בסדר.

q1231

New member
כפי שהסברתי בעבר

העזיבה של ויל הייתה מתוכננת עקב מחוייבות קודמת של ג'ואל אדגרטון (ויל) לקדם את הסרט "מלחמת הכוכבים 2" בו הוא הופיע (ואגב הוא יופיע גם בחלק השלישי שיוצא במאי 2005).כך שלכותבים לא הייתה ברירה אלא להוציא אותו מהסדרה.

למעלה