היי - אני חדשה
פ פ י צ ו צ י ה New member 7/7/05 #8 תודה רבה ../images/Emo9.gif../images/Emo181.gifלכולם../images/Emo24.gif
M Mrs Brightside New member 7/7/05 #4 ../images/Emo109.gif../images/Emo2.gif את גם חדשה לא?../images/Emo3.gif וולקם טו יו טו
P purple rain2 New member 7/7/05 #6 ת'אמת כבר כתבתי פה פעם פשוט כבר יש לי עשרה פורומים ב"פורומים שלי" ויש עוד כמה פורומים שאני אוהבת (זה ביניהם ) אבל ברגע שאין לי קיצור אליהם אני נכנסת אליהם פעם ב... ותפוז האלה לא מוכנים להגדיל את המכסה! אבל אני באמת מקווה להתחיל להיכנס יותר
ת'אמת כבר כתבתי פה פעם פשוט כבר יש לי עשרה פורומים ב"פורומים שלי" ויש עוד כמה פורומים שאני אוהבת (זה ביניהם ) אבל ברגע שאין לי קיצור אליהם אני נכנסת אליהם פעם ב... ותפוז האלה לא מוכנים להגדיל את המכסה! אבל אני באמת מקווה להתחיל להיכנס יותר
M Mrs Brightside New member 7/7/05 #7 ../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif..טוב לדעת שמישהו משתמש בזה ..עד לפני כמה זמן לא ידעתי שזה קיים ואני גם מקווה שתרביצי כאן נוכחות
../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif..טוב לדעת שמישהו משתמש בזה ..עד לפני כמה זמן לא ידעתי שזה קיים ואני גם מקווה שתרביצי כאן נוכחות
P purple rain2 New member 7/7/05 #9 מה? בפורומים שלי?../images/Emo12.gif בטח שמשתמשים, זה הכי נוח- קישור ישיר לכל פורום... את עוברת ידנית פורום פורום לפי האותיות?
מה? בפורומים שלי?../images/Emo12.gif בטח שמשתמשים, זה הכי נוח- קישור ישיר לכל פורום... את עוברת ידנית פורום פורום לפי האותיות?
M Mrs Brightside New member 7/7/05 #12 ../images/Emo109.gif../images/Emo12.gif../images/Emo67.gif אני פשוט שומרת אותם במועדפים שלי:$:$:$:$:$
../images/Emo109.gif../images/Emo12.gif../images/Emo67.gif אני פשוט שומרת אותם במועדפים שלי:$:$:$:$:$