היי אני חדשה ממצב קוראים לי אנג'ליקה... ואני חדשה פה ממצב אנשים אוף אני חולה עכשיו
ה המשגעת1 New member 15/1/05 #1 היי אני חדשה ../images/Emo9.gif ממצב קוראים לי אנג'ליקה... ואני חדשה פה ממצב אנשים אוף אני חולה עכשיו
היי אני חדשה ../images/Emo9.gif ממצב קוראים לי אנג'ליקה... ואני חדשה פה ממצב אנשים אוף אני חולה עכשיו
P pringles1 New member 15/1/05 #2 היי ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif אין על הפורום השולט שלנו ושל שאקירה המלכה מס' 1!!! את תהני פה... אחלה פורום!!! ותיהיי בריאה לא משנה במה את חולה חחח
היי ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif אין על הפורום השולט שלנו ושל שאקירה המלכה מס' 1!!! את תהני פה... אחלה פורום!!! ותיהיי בריאה לא משנה במה את חולה חחח
S swewa New member 15/1/05 #3 ברוכה הבאה../images/Emo65.gif את תהני פההההה..... את מוזמנת להשתתף במשחק שהולך בפורום (התסרוקות) והכי חשוב תרגישי טוב
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif את תהני פההההה..... את מוזמנת להשתתף במשחק שהולך בפורום (התסרוקות) והכי חשוב תרגישי טוב
1 12ShakirA12 New member 15/1/05 #4 הייי ברוכה הבאהההה../images/Emo24.gif את הולכת להנות בפורום הזהההה החלמה מהירההה
ת תקווה4 New member 15/1/05 #6 הייי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif מקווה שתהנייי ןתרגישי טוב!! גם אני חולה
ה המשגעת1 New member 15/1/05 #8 תודה אממ אני רוצה לשנות את הרקע במחשב שלי... יש לכם רקעים יפים ?... אם יש לכם משו יפה למסך שימו תודהה
תודה אממ אני רוצה לשנות את הרקע במחשב שלי... יש לכם רקעים יפים ?... אם יש לכם משו יפה למסך שימו תודהה