היי אני חדשה...

היי אני חדשה...../images/Emo9.gif

שלום קוראים לי מעיין....אני בעד ההתנתקות!! קראתי את חוקי הפורום אז אני לא יגיד מה אני חושבת על מתנחלים...

שבוע טוב

ברוכההבאה - ושתהיה לך השתלבות נעימה.. את יכולה לא להסכים עם ה"מתנחלים", ולא להוריד את זה לרובד אישי - יעני את יכולה להתנגד לדעותיי - אבל אנחנו עדיין אחים..

TheOrion

New member
תושבי אותה מדינה.

חברי אותו עם. אנשים עם הסטוריה משותפת. אבל אחים אנחנו לא, או שמא את אחותי האובדת רוחמה?

וואלה

כן, כן, כן.. אני רוחמה.. (בעע איזה שם תקעת לי..) נכון - לא נולדנו לאותו זוג הורים.. אבל ניתן לצאת מההגדרה המצומצת של אח, להגדרה הרחבה יותר. אחים - בני אותו עם.. אני מניחה שאמרתי את המשפט הזה לפחות 17493 פעמים.

TheOrion

New member
ועכשיו אמרת 17494.

רוחמה?
יא, איזה מרגש
איך לא אמרת לי עד עכשיו? אני מחפש אחרייך כבר יותר מחצי שעה
. נכון, לצאת להגדרה הרחבה זה נחמד, אבל לא כיום. לא כשיש מלחמת אחים בפתח. זה עושה לא צמרמורמת לקרוא אותך כותבת שאנחנו אחים, ומצד שני, לשמוע בחדשות את המתנחלים מתלהמים כנגד חיילים שמנסים סך הכל לבצע פקודות.

רגע

רגע - אמרת מלחמת אחים? אני לא רבה עם אחותי, היא החברה הכי טובה שלי.. אז למה אתה אומר שיש מלחמת אחים בפתח? אני ממש לא מבינה. ובקשר למה שכתבת - בדיוק בשל כך חובה עלינו לזכור שאנו אחים!

דיי כבר עם ה"אחים" הזה. אתם לא אחים

ואת ספציפית ובמיוחד לא אחות שלי. (לא במטרה להעליב - את פשוט לא, מצטער) ולא אף אחד אחר בפורום! אפילו לא TheOrion! (וזה למרות ששנינו בוראי עולם אז אולי היית מצפה לאיזהשהו קשר משפחתי - אבל אין!)

בבקשה

תעשה לי טובה. תקרא בבקשה את המשפט שכתבתי, ואל תגרום לי לומר אותו 17495 פעמים. נו באמת - זו ממש קטנוניות.

למעלה