היי אני חדשה

Tal2012

New member
היי אני חדשה ../images/Emo9.gif

ואוו חח אני בהלם שפתחו פורום לסידרה הזאת
ובכן, שמי טל ואני מתל אביב
אני ממש מתה על הסידרה הזאת במיוחד שיש לי קשרים משפחתיים לשחקן שמגלם את דר. וילסון
ממש מקווה שירכשו בארץ את העונה השנייה מפני שאמרו לי שהיא צריכה להיות מעולה
חורף נעים

Tal2012

New member
אכן ../images/Emo9.gif

חח למרות שבטח תחשבו שזה הזוי, זה נכון. בת דודה שלי גרה בארה"ב והחבר שלה ( כבר הרבה שנים טובות , מה שגם הארוס שלה ) הוא רוברט שון לאונרד. שנה שעברה בחופש הגדול הייתי בארה"ב וראיתי אותו. באותה התקופה " האוס " לא הייתה משודרת בארץ , התחילו עם זה רק השנה , כך שלא ידעתי אז מהי גדולתו הגדולה. חחח אבל היה קורע כשהוא ניצח אותי בטניס. הוא ממש מתוק
. אני גם מתכתבת עם בת דודה שלי ככה שהיא מספרת לי רכילויות עסיסיות מהסט. אני בטוחה שאף אחד לא ידע שהשחקן שמגלם את צ'יס והשחקנית שמגלמת את קמרון הם חברים במציאות...
עכשיו אתם יודעים !

EHAO

New member
יפה, לקרוא לילדה החדשה כלבה. את

צריכה ללמד מבוא ליחסי אנוש.

Tal2012

New member
חח כן ..

הוא ממש מתוק. יש לי כמה תמונות שלו עם בת דודה שלי, אני אשים פה בהזדמנות

EHAO

New member
ברור שזה בצחוק. עדיין, אני מניח

שמכשפה סכיזופרנית היה כינוי יותר נאות.

pink panther 8

New member
סחטן עליך!!

שיסדר פגישה עם יו לאורי קבלי נשיקות חיבוקים חתימות עניינים חעחעחעח! אה ו..........................ברוכה הבאה לפורום!

Smash my face

New member
וואי, מגניב ביותר ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום!! ושאלונת קטנה.. דר הוא הבלונד האנגלי,נכון?? אני אפעם לא הצלחתי לקלוט את השם שלו.. כיף לך ^^ ממה שסיפרת הוא נשמע בנאדם ממש אחלה.. אז,ברוכה הבאה לפורום :) והשתלבות נעימה
*ותעלי את התמונות מתישהו
*

Smash my face

New member
האא האא זה שהאוס צחק

עליו שהוק קנה עניבה חדשה ותמיד אומר לו שהוא מנהל רומן?

Tal2012

New member
כן, ומה שמוזר זה...

שהוא גם סיפר לי שבין הצילומים השחקנית שמגלמת את קמרון נכנסה נורא חזק לעניין של התנ'ך, והשחקן של צ'יס גם יושב ולומד איתה. חחח ואני עוד חשבתי שהאוס מוזר

למעלה