היי אני חדשה :)

היי אני חדשה :)

תאמת שאני לא יודעת כלכך מה לכתוב הדיכאון מכאיב יותר ויותר מיום ליום. ואני רק בת 18 מה יהיה בעתיד?

רק רוצה שיהיו איתי כשקשה נמאס לי להיות לבד

Lady Stark

New member
את מוזמנת גם לספר קצת על עצמך

ובטח שאפשרי, פה זה המפלט של כל החלכאים והנדכאים, ממש כמו פסל החירות

לספר על עצמי

בסדר אז אני בת 18 כבר כמעט 5 שנים אני נמצאת בזה לא ניסיתי לטפל בבעיה עצמה אבל כן הייתי בשיחות עם מישהי שלא עזרה ואפילו עשתה יותר רע אז אני מפחדת להתחיל משהו חדש.
אני לא יודעת מה לספר עוד

Lady Stark

New member
ההורים שלך יודעים?

וגם, אם תרצי להגיד למה הטיפול שעברת הזיק, נוכל אולי לשתף מהניסיון שלנו ואולי לעזור.
לדעתי רובנו הגדול כאן נתקלנו בטיפול לא מתאים או במטפל לא מתאים מתישהו בחיים.

אני לא סיפרתי להורים שלי

אבל אני מאמינה שהם גילו את זה מתישהו.
הטיפול היה מוזר כי אני בהתחלה מאוד אהבתי את המטפלת ולאט לאט
היא נהייתה מגעילה אליה שופטת אותי על הרגשות שלי וצועקת עלי
בגלל דברים שהייתי עושה וזה הפחיד אותי

Lady Stark

New member
מצטערת שהיתה לך חוויה כזאת

מטפלים לא אמורים להתנהג ככה. לא לשפוט ובטח שלא לצעוק ולהפחיד. זו לא צורה לטפל באף אחד ובטח שלא בטינאייג׳רית.
אני ממליצה בחום לא להזניח את הדיכאון ולחזור לטיפול. כי לנו אין לבד את הכלים לטפל בזה, ומטפל טוב יכול לעשות הבדל מדהים.
מה שכן, אני רוצה לנסות להרגיע אותך בזה שבגלל שאת עוד ממש צעירה, הסיכוי שלך להחלים לגמרי גדול יותר. וככל שתקדימי להתייעץ עם מומחה, תרגישי טוב יותר מהר יותר.

בינתיים, עד שתרגישי שאת מוכנה לזה, אני מזמינה אותך להצטרף אלינו ולספר לנו קצת על מה שעובר עליך. מה התחושות ובכלל, מה את חושבת על כל דבר.
לא נשפוט אותך, זה בטוח.

ברוכה הבאה

יקרה מצטערת שחווית מטפלת לא מכילה ...לא כולם כאלה כדאי לחזור לטיפול אם מטפלת טובה .את צעירה הדברים ישתפרו ..

המנותק1

New member
אחרי מה שעברת זה באמת יכול להיות מאיים

אבל ממה שסיפרת לי אני לא בטוח במקצועיות של מי שטיפלה בך. זה לא אמור להיראות ככה, ופחות סביר שתפגשי את זה שוב אם תפני למישהו מתאים.

למעלה