היי אני חדשה !!

lior297

New member
שלום אני חדששה פה...

אממ... שימו לב שאני חדשה! לא להתבלבל בגלל השם. אקיצור אני אהיה כאן פה ושם ואנסה לעזור אם אני אדע משהו...

flowers girl

New member
שלום וברוכה הבאה../images/Emo70.gif

פרטים עליך אפשר לקבל מעט
רעיונות לפרטים
שם, למרות שמהניק ניתן לראות שאת ליאור.
בת כמה את
מאיפה את
וזהו בעיקרון. טוב, אז התמכרות נעימה לפורומינו הקט..
נעה

lior297

New member
טוב...

שם: ליאור גיל: 17 (בחופש הגדול בול באמצע כמעט, כן אני יודעת שחכם להגיד את זה.) מין: כן והרבה (יואו כמה נדוש, סתם בצחוק) נקבה (הכוונה היא לא להרבה נקבה... לא חשוב אני 'פגרת) מאיפה אני? כנסו לפורום סלולארי מסתלבטים על הקטע הזה שבי חופשי. שכחתי משו?

lior297

New member
תגידו.... אני בין הגדולים\ות כאן?

17 כמעט... יש בגילי? יותר גדולים? יותר קטנים? עד כמה שהצלחתי להבין הרוב הוא צעיר יותר ממני...

keren201

New member
בקשר לגיל....

יש כאלה שגדולים ממך בגילך,אניקצת יותר ממך.... וקטנים ממך.... אבל כולנו פה כמו משפחה אחת גדולה!!!!

שלוץ

New member
היי אני חדשה !!

היי אני חדשה ... קוראים לי דין ואני בת 11... מראשון.. ויש לי שאלה אליכם..אני הולכת היום לרוק עצמאות מה כדאי ללבוש?? חשבתי ללבוש מכנסיים צבאיות עם איזה חולצה.. אבל תציעו חופשי.. תודה :)

ƒire

New member
דין ../images/Emo99.gif

זה השם המיועד לאחד הילדים שלי אבל לבנים. בקשר למכנסיים הצבאיות - זה לא יפה ומשום מה כל העולם לובש את זה
אז מה ללבוש ? אני לא בת בת 11 אבל אני אגיד לך מה אני אוהב שבנות לובשות (לא בנות 11) אולי זה יעזור לך - שחור זה קלאסה בגדים אלגנטיים שחורים זה תמיד יפה או משהו יותר פשוט - ג'ינס צמוד עם כל מיני חרא עליו וחולצה פתוחה עד ... שנייה אמרת שאת בת 11 ? לא משנה ביי יום עצמאות שמח.

spicei girl

New member
../images/Emo15.gifחדשה..

היי! קוראים לי יובל ואני בת 12 (אני יודעת שאני קטנה, אבל נולדתי ב91 בטעות..) אני חדשה ו... זהו..

מאיה1983

New member
היי לך!

ברוך הבא.. מה זאת אומרת נולדת ב91 בטעות? היית אמורה להיוולד בשנה אחרת?

למעלה