היי אני חדשה שמי יונית ואני מקווה להשתלב לפורום
א אורנית בת 16 New member 12/7/03 #2 ברוכה הבאה יונית!!!נעים מאוד!!! ספרי קצת על עצמך.... ברור שתשתלבי כאן,זה פורום ממש מגניב,ויש כאן אנשים ממש מקסימים.
ברוכה הבאה יונית!!!נעים מאוד!!! ספרי קצת על עצמך.... ברור שתשתלבי כאן,זה פורום ממש מגניב,ויש כאן אנשים ממש מקסימים.
1 1טופיפי New member 12/7/03 #3 ברוכה הבאההה!!!../images/Emo140.gif בטח שתשתלבי! יש לנו פורום מקסים תהני
S SofyTofy New member 13/7/03 #4 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif תהני לך
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif תהני לך
S SofyTofy New member 13/7/03 #5 קפוץ קפוץ..../images/Emo103.gif תנו לה וולקאם מכובד.. שרק לא תברח חחח השעות של הלילה נ"ש" לילה טוף, אני הולכת לישון אחרי מאד טי.וי
קפוץ קפוץ..../images/Emo103.gif תנו לה וולקאם מכובד.. שרק לא תברח חחח השעות של הלילה נ"ש" לילה טוף, אני הולכת לישון אחרי מאד טי.וי
H hila tet New member 13/7/03 #6 היי ברוכה הבאה!!! אני הילה בת 15 וחצי מאשקלון מתה על יהודה לוי המושלם אני חושבת שהרבה כאן אוהבים אותו... מקווה שתהני כאן כי אין סיבה שלא
היי ברוכה הבאה!!! אני הילה בת 15 וחצי מאשקלון מתה על יהודה לוי המושלם אני חושבת שהרבה כאן אוהבים אותו... מקווה שתהני כאן כי אין סיבה שלא