היי,אני חדשה

היי,אני חדשה

אני רואה תשוקות מהפרק הראשון וזאת תוכנית יפה (חוץ מכמה קטעים שיוצאים ממש דפוק........כמו הקטע עם הרוצחים של ז'אן לוק ושרידן) בעוד פחות משבועיים אני מתגייסת ככה שאני לא אוכל לראות עוד את הרבה את התוכנית....

shambi

New member
ברוכים הבאים!!

ותגידי, את מתגייסת ב 16?.. אם כן, אז גם אני וכולם פה בדעה שחצי מהפרקים בתשוקות [או כפי שפייטון כינה אותם, "צ'וקות"] יוצאים ממש דפוק!!

........

הייתי אמורה להתגייס ב-16 עם עוד חברות שלי,אבל דחו לי ליום אחרי ל-17 וגם לחברות שלי,אז אני אהייה לבד.......

תתחדשי../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

בגיוס... לפי מה שאני יודעת בנדוד שלי בצבא והוא רואה שמה כמעט כל יום אהבה מעבר לפינה..אז אולי בהתחלה לא תוכלי לראות את התוכנית בגלל הטירונות והכל אבל מי יודע?!אולי זה יסתדר
אבל זה בטח גפ קשור מה יהיה התפקיד שלך שמה...אני לא יודעת...אני לא מבינה בזה רק לפי מה שאני שומעת... אני מקווה בשבילך שיצא לך לראות
ובהצלחה ובזהירות בצבא!!!
לינוי

QsomeoneQ

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

קבלי את ה
המסורתי על חשבון ה
איך קוראים לך, ד"א

python 4

New member
זה ממש לא נורא..

הרי תשוקות היא סדרה שבקושי משהו זז שם. אם תתחילי לראות מחדש בעוד שנתיים כשתשתחררי תאמיני לי שלא תפסידי בנתיים שום דבר חשוב. קיי עדיין תנסה להשיג את מיגל. בהצלחה בגיוס!

תודה על התגובות

ממש ממש נחמדים פה
טוב,אז קוראים לי דנית. ובטח בצבא אני אשרת בקרוב ואני אחזור הבייתה ב-6 או 7 ככה שאני אפספס... חבל שאין שידורים חוזרים.

טנקס (זאת אני P i n k F a i r y)

התנצלות מראש על זה שאני משגעת אותכם. פשוט הניק השני שלי (P i n k F a i r y) הוא בישביל הבלוג שלי והניק הזה הוא הניק שלי לפורומים פשוט....אני מזדהה פה עם השם שלי ויש לי חברות שליפעמים נכנסות לפה לפורום (אני מקווה שלא יכנסו היום) ואני פתחתי בלוג מבלי לתת להן כתובת,כי אני רוצה בלוג שאנשים קרובים לי לא יקראו אותו. שוב,סליחה.

למעלה