היי! אני חדשה!

היי! אני חדשה!

ראיתי כמה עמודים מהפורום ואני חושבת שזה פורום טוב ונחוץ. קוראים לי רונלי ובחודש הזה תהיה לי בת מצווה (ב- 29 לחודש). עם זה מעניין אתכם אז אני ל ממש מקובלת בכיתה. זאת אומרת- אני דווקא דיי מקובלת ואפילו בשנה שעברה נבחרתי להיות במועצת תלמידים אבל פשוט אני לא מסכימה לדרך של המקובלות בכיתתי וזה פוגע בתדמית שלהן כשאני לא עושה מה שהן אומרות לי ובגלל זה אני לא מקובלת. למרות שהמעמד שלי מצוין ויש לי הרבה חברות ובקיצור אני לא מתלוננת. אני פשוט יודעת שאם הכיתה שלי יוצאת לסרט והיא יוצאת לסרט כל יום שישי (כמעט) אז אני יודעת שרק המקובלות יבואו ואני אשתעמם ולא אהנה ובגלל זה אני לא באה. טוב, מספיק לספר על עצמי, עכשיו אתם תספרו על עצמכם, מה המעמד שלכם בכיתה ומה שימכם, ונעשה מן שירשור הכרות שכזה. נ.ב- אני שונאת מלות כיתה ואת המשרתות שלהן! 2יי. 2יי!

חשבתי שלסרטים באים בשביל לראות...

אותם ולא בשביל לבלות עם חברות(אלא אם כן את אוהבת סרטי מד"ב והחברות שלך פשוט לא מבינות את הגאונות שבג'אנר). קודם כל,מזל"ט לברמצווה ודבר שני,מזל"ט נוסף גם על ההצטרפות לפורום(למה מזל"ט?תהרגי אותי אם אני יודעת). רגע,את מקובלת או לא

אז חשבת נכון, לסרטים באים בשביל

לראות אותם אבל אחר כך גם מסתובבים קצת בקניון, ולא כיף להסתובב לבד! שנית בת- מצווה ולא בר מצווה, ואני חושבת שתוכלי לאחל לי את המזל טוב הזה בבת מצווה שלי ולא עכשיו כשיש עוד איזה 17 ימים עד אז (מה התאריך היום?) ו... אם אני מקובלת או לא? תהרגי אותי עם אני יודעת כי על השאלה הזאת עדיין לא הצלחתי לענות, אפשר לומר שזה תלוי מאיזה בחינה מדברים על זה.

אז אף אחד לא אמר שחייבים להסתובב בק

ניון אבל ככה הכיתה שלי החליטה! וחוצמזה אני יודעת שיש לי בת אבל את איחלת לי מזל טוב לבר מצווה. אבל תודה בכל זאת!

כן, אבל זה גם לא כיף ללכת לשם

ובסרט להיות בנפרד מכולם. בוא נראה אותך הולכת לסרט עם הכיתה וכולם ביחד ורק את לבד, בצד, בודדה וגלמודה! מה היית עושה? כמו כולם, מתאכזבת!

bravo210

New member
שלום דולפינית כנסי

טוב אז ככה קודם כול אתן בכיתה ו' או ז' מה שאומר שההבדל בינך לבין מי שקובע הכול "מלך/ת" הכיתה לא כזה גדול תחשבי על זה גם את יכול להפוך אפילו מחר להיות מלכת הכיתה איך זה??? אז ככה בוי נעשה את זה בתהליך דבר ראשון תחזקי את הקשר שלך אם עוד שתי בנות אחר כך עוד 3 בנות ותהפכו להיות 6 בנות מגובשות בהמשך תצרפו לחבורה שלך עוד כמה בנים בהמלך תקופת הזמן הזו שאתן מגבשות קבוצה תתחילו לצאת לבד תזמיני חברות לבית או שתצאו לפארק תעשו מה שבראש שלכן אבל!!! תעשי את זה בשקט שיתר הכיתה לא תריגש מאוימת ובמיוחד לא המקובלים אחרי שתתגבשו תתחילו להפיץ בכיתה שאתם יוצאים לאין שאתם רוצים ולא לאין שהכיתה רוצה לצאת ותצרפו את כולם אליכם אם תצתרכי עוד עזרה תגידי ומזל טוב

היי!

את אמת העצה טובה מאוד אבל אני רק רוצה להגיד שאני ממש לא רוצה להיות מלכת כיתה! אבל נראה, אולי אני אעשה את מה שאמרת לי! נ.ב- אני בכיתה ו'.

S H I L G I

New member
זה גם די תלוי באנשים

אם למשל הבנים רק רוציםמ מקובלות הם לא ירצו ממש להיות עםןהבנות האלה כי אז הם יכולים להחשב הומואים וחוץ מזה הם צריכים להיות נחמדים

זה לא אומר שאני מקובלת בכיתה

אבל ילדים ראו שאני נלחמת במקובלות ואני חושבת שמהסיבה הזאת הם בחרו בי.

זה לא אומר שאני מקובלת בכיתה

אבל ילדים ראו שאני נלחמת במקובלות ואני חושבת שמהסיבה הזאת הם בחרו בי.

למעלה