היי אני חדשה...

היי אני חדשה...

אני לי בת 15 ואוהבת את מוניקה סקס (כמו שאפשר לראות בחתימה) אממ יש לי את כול האלבומים של מוניקה סקס ואני הכי אוהבת את האלבום "פצעים ונשיקות" אמממ אם לא קשה לכם תוכלו לכתוב לי שם, גיל וחמישה שירים הכי טובים לדעתכם? שלי זה כל החבר'ה, סאן חוזה (בחתימה), כביש מהיר, טרף קל ובן אדם...

ברוכ הבאה לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אז... נעים מאוד, אני חן הוכמן ואני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו
ועוד יותר מאוד מאוד מאוד מקווה שתישארי איתנו
אז ככה: את מוזמנת לעיין לך ברחבי הפורום וכמובן גם להגיב על הדברים השונים כאן בפורום
מאמרים - מומלץ מאוד מאוד מאוד לקרוא את כל המאמרים. מאמרים בעלי ידע רחב מאוד, ומעמיק!!!! אם יש לך איזשהו מאמר שאין לנו, או משהו שאת כתבת וכו'... נשמח אם תשלחי את זה אליי ואני אשים במאמרים
ניתן לשלוח אליי דרך האימייל או האיי סי קיו המצורפים בסוף ההודעה.
גלריות - קיימות בפורום שלוש קטגוריות של גלריות : 1. "גלריית התמונות של "מוניקה סקס" - זוהי בעצם גלרייה ענקית, ומלאה תמונות... וכמו כן גם ללא ספק הפינה הגדולה והמפותחת ביותר בפורום! הגלרייה מכילה מלא תמונות של מוניקה, אם זה מהופעות ועוד... 2. "גלריית התמונות של חברי הפורום" - בגלרייה זו מופיעות תמונות של החברים בפורום בעצם! נשמח מאוד אם גם את תרצי להופיע שם ובשביל זה, את שוב צריכה לשלוח לי את זה דרך האיי סי קיו
או דרך האימייל המצויינים בסוף ההודעה. 3. "רקעים לשולחן עבודה" - גלרייה זו לא עוסקת בעצם רק ברקעים לשולחן עבודה... אלה גם בכל הדברים שהמוכשרים שבפורום הכינו. אך כמו כן... גם יש בה רקעים יפים לשולחן העבודה. אם גם את מוכשרת כזו ויודעת להכין דברים יפים... את מוזמנת לשלוח אותם אליי ואני כבר אדאג שהם יופיעו בגלרייה! שוב... לשלוח דרך האימייל והאייסיקיו המופיעים בסוף ההודעה.
לוח אירועים - הלוח אירועים של הפורום מתעדכן לעיתים קרובות... ובדרך כלל גם מתעדכנים בו הופעות, וכמו כן גם תאריכי ימי הולדת של חברי הפורום. אם את מעונינת שגם התאריך שלך יופיע שם... שוב.., אז שלחי לי אותו...
כמו כן..., את מוזמנת גם לעיין בדברים השונים שלא הזכרתי וכמובן גם מופיעים בעמוד הראשי!!!! כמו הסקר, הודעות נבחרות וכו'.... ועוד משהו אחד.., את לא צריכה לפחד לפתוח שירשורים אז.., מקווה שקארת עד הסוף
ו... מקווה מאוד מאוד מאוד שתהני כאן
אז.. שוב
תהני
שלך
חן הוכמן אייסיקיו - 154979156 אימייל - [email protected]

אמממ... ../images/Emo168.gif

בחיים לא יכולתי להגיד על השירים שאני הכי אוהב כי אני לא יכול להחליט.., וכמוני עוד רבים אחרים כאן...
ומה את הכי אוהבת?

כתבתי בהודעה הראשונה אבל...

אני גם אוהבת את כול השירים וההחלטה היא מאוד קשה אבל את אלה אני שומעת קצת יותר משאר השירים...

Fairies Hunter

New member
ברוכה הבאה :)

אני הכי אוהבת את שומר אריות, בעיר הזאת, מספיק בן אדם, פרפר, שנים חסומות, איש קש, רקוויאם לבלונדינית, כביש מהיר, מסך זהב, הסרט נמשך וגם את מצעד :)

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

אני עמית ואני גם בת 15. בעיקרון 2 השירים האהובים עליי בכלליות, לא רק של מונקע זה מכה אפורה ודרופס אוף ג'ופיטר...! אבל של מונקע זה נראה לי.. מכה אפורה, על הרצפה, גשם חזק, (מה לעשות אני אוהבת את הלהיטים!) הפרח הכי יפה, איש קש וברור אני אוהבת את כל השירים ששמעתי. (לא שמעתי עדיין את כולם כי אין לי את הדיסקים והרמקולים שלי דפוקים כבר כמה וכמה שנים אז אני לא יכולה להוריד =\)

אנדעת אבל..../images/Emo105.gif

בגלל שאין לי את הדיסקים, לא הייתי בטוחה. במחשב כתוב לי מספיק בנאדם, אבל איפהשהו לא זוכרת איפה ראיתי רשימה עם השמות של השירים והיה כתוב הפרח הכי יפה. אז מזה לא ידעתי o_O

ג ו א ט ה

New member
ואלקום טו דה קלאב!!!!

תמיד שמחים לעוד חבר פורום... לי קוראים עדי ואני בת 13 וקצת.. ויהיה לי קשה להגיד 5 שירים של מוניקה... ניסיתי זה לא הולך אני פשוט אוהבת את הכל! (טוב די...) ניסיתי פעם לעשות תיקיית שירים מועדפים וניסיתי להכניס גם את מוניקה פשוט הכנסתי לשם את כל השירים... אז אני לא ירשום עכשיו את כל השירים כי יש לי חיים.. וגם פעולה! ואודישנים (זה כולל ת'פעולה..) אז.. אולי בהזדמנות אחרת

l a d y b i r d

New member
שלום שלום לך לי!

חח..יצא מצחיק שלום וברוכה באה! לי קוראים ימית ואני בת 13 ואין לי ממש שירים אהובים למרות שכל כמה שבועות יש לי איזה שיר שנדבק לי ולא רוצה לעזוב ואני שרה אותו כל הזמן....

למעלה