היי אני חדשה..!

sino2

New member
היי אני חדשה..!

קוראים לי סיון ואני בת 14. אני אוהבת לקרוא ספרים על אהבות וכאלה. אני במיוחד אוהבת את גלילה רון פדר עמית- היא גדולה..!!! אני לא אוהבת את סמדר שיר, בתור כותבת לנוער, כי היא כותבת לנוער בצורה שמתאימה לילדים קטנים. אני קוראת כרגע את הספר" עץ הדומים תפוס", של גילה אלמגור. זה ההמשך של הספר "הקיץ של אביה", שניהם ספרים מעולים, מעניינים וכתובים בצורה יפה!! תמליצו לי על ספרים טובים על אהבות ומה שבניהם.

sagiberg

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

אני מסכימה איתך לגבי כתיבתה של שיר לבני נוער. מצורפת רשימה קצרה- אם תאהבי אשמח להוסיף עוד אהבה בין הדקלים/ סמי מיכאל אל עצמי/רון פדר בורות/סצ'ר לואיס מעבר לכביש/דבורה עומר

sino2

New member
תודה על ההמצלה!

אל עצמי- קראתי. ספר מדהים, אהבתי! תוכלי לספר לי קצת יותר בפירוט על כל אחד מהספרים, חוץ מ"על עצמי"? בתודה,סיון

sagiberg

New member
אז ככה...

מעבר לכביש- מבוסס על סיפור אמיתי. חבורת ילדים "חסרי אמצעים" נקלטת בבן-שמן (פנימיית נוער)- על ההתמודדות הקשה, על אהבת נעורים......מקסים. בורות- תמצאי פירוט באחד הדפים היותר מוקדמים של הפורום ( תחת המלצה על ספרים לבני נוער) אהבה בין הדקלים- על נעוריו של עלם בעיראק בתקופת מלחמת העולם השניה. תהני

חוטהשני

New member
הספרים של אסתר שטרייט-וורצל מאד מקסימים, כמו אורי ואליפים הישנים וכיום יש גם את חברות (ספר די חדש שלה..) ועוד ספרים שנדמה לי שיתאימו לך: ../images/Emo41.gifעוד חיבוק אחד מאת רות אלמוג ../images/Emo41.gifהשחר של גאיה מאת שגית אמת (סיפור על נערה שיש לה סרטן..) הספרים של עמי גדליה כמו ידידות ארוגה ברשת, מנגינה שאין לה סוף קריאה נעימה ../images/Emo63.gif נ"ב גם אני לא אוהבת את הספרים של סמדר שיר ../images/Emo8.gif

sigalit33

New member
שלום סיוון!

דבר ראשון, לגילה אלמגור יש ספר נוער נוסף שנקרא "אלכס לרנר, דפי ואני". אני יכולה להמליץ לך גם על הספרים של גדי טאוב - "דברים שאני לא מגלה", "דברים שאני לא מגלה ליעל" ו-"המכשפה מרח' מלצ'ט". אני לא בטוחה מבחינת ההתאמה לגילך, אולי הם יהיו קצת קטנים עלייך, אבל תסתכלי... אם יהיו לי עוד רעיונות, אכתוב לך! קריאה מהנה ופורים שמח, סיגלית

בטלנית

New member
"נערי המחתרת"- אסתר שטרייט-וורצל

אני ממש היתי חולה על הספר הזה. קראתי אותו כמה פעמים, ספר מדהים, כתוב טוב, עם מתח, קצת רומנטיקה, ממש תענוג עילאי, לדעתי. מומלץ בחום.

למעלה