היי, אני חדשה

שיןx2

New member
היי, אני חדשה

אני כל כך שמחה שסוף סוף מצאתי עוד אנשים שאוהבים את זהות בדויה!!! התמכרתי לסדרה הזאת לפני כמה זמן, עכשיו אני בדיוק סיימתי לראות את פרק 13 של העונה השלישית! אה, כן, רציתי לדעת איך אתם משיגים את הפרקים שלכםת אני מורידה את שלי בקאזה אבל אם יש דרך יותר טובה אני מתה לדעת

קרלוצה

New member
../images/Emo141.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

וששששששש.... אסור לדבר על זה בפורום זה לא חוקי אז אני אכתוב לך במסר איך אני רואה..... בכל אופן טוב שיש עוד חבר'ה חדשים שיגיעו כל יום

inbal145

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

תהני בפורום...

RenanaD

New member
אהלן!!

אני רננה, 15.5. מאיפה ובת כמה את?! רוב האנשים פה נמצאים באותו מקום שאת נמצאת בפרקי הסדרה, השאר נמצאים אי שם בעונה השניה *מסמיקה ומצביעה על עצמי* (פרק 15). בקשר לתוכנות-כמו שכבר נאמר-אסור לדבר על זה פה, אם את רוצה-רק במסרים. וכמובן, דבר אחרון וחשוב: אם את מדברת על העונה השניה או השלישית, שימי
בנושא ההודעה כי יש פה כמה אנשים שלא רוצים לדעת מה יקרה. אוקי?! חוץ מכל זה-ברוכה הבאה לפורום!!!! נחמד להכיר אנשים חדשים!!

שיןx2

New member
תודה...

קודם כל, תודה ממש על כל הטיפים הנחמדים. לי קוראים שירה ואני ב אהיה עוד מעט בת 16. אה, ואני מת"א.

RenanaD

New member
אה, מגניב, אנחנו באותו

גיל!! תגידי, מתי הכרת את הסדרה הזאת לראשונה?! אני ראיתי אותה מהפעם הראשונה שהיא שודרה בערוץ 2. אני תמיד רואה את הפרקים הראשונים של סדרות חדשות ואז מחליטה אם כדאי להמשיך לצפות בהן, מה שכמובן קרה עם "אליאס"... ממש לא יכולתי להגמל ממנה!! חחחחח, נראה לי כמו כולם פה! בהתחלה חשבתי לא לראות את העונה השניה והשלישית במחשב (מטעמי עצלות בלבד, לא ברור למה) אלא לחכות שהן יגיעו לערוץ 2, אבל אז רק התחילו לדבר על זה שיכול להיות שישימו את "הסופרנוס" קודם (את מבינה כמה זמן עבר מאז?!? זה היה ממש מזמן!), אז החלטתי להפסיק לחכות כי מי יודע כמה זמן זה ימשך ככה, ולהתחיל להוריד את הפרקים מהאינטרנט. והנה אני היום!! נ.ב.-אין בעיה על הטיפים!! שמחתי לתת!!

חחחח.. אני לא כמוך..

אני לא רואה פרקים ראשונים של סדרות ואז מחליטה.. כי אז הייתי רואה עכשיו לפחות עוד איזה 100 תוכניות...

RenanaD

New member
אני רואה את 2-3

הפרקים הראשונים ומחליטה: אם זה יפה-ממשיכה לראות. אם לא-שלום ולהתראות. הכי טוב ככה!! ככה גם הכרתי את "אליאס".

שיןx2

New member
הכרתי את התוכנית...

לפני חודשיים-שלושה (נראה לי), תמיד רציתי לראות אותה ול ידעתי שמשדרים אותה בערוץ 2, וכשגיליתי לא רציתי להתחיל לראות את הסדרה מהאמצע, אני שונאת לעשות את זה. ואז גיליתי שבספריית סרטים שליד הבית שלי יש את שתי העונות הראשונות בדי.וי.די, אז ישר רצתי לקחת את אותם וסיימתי לראות אותם לפני כמה זמן, אז התחלתי להוריד את העונה השלישית מהמחשב.

RenanaD

New member
חחחחחח כמו אמא של חברה שלי!!!

גם היא ראתה את העונות הראשונות בדי.וי.די!! איזה מצחיק זה היה, אני דיברתי על הסדרה בכיתה ואז חברה שלי פתאום באה ואמרה: "הי אני יודעת על מה את מדברת!! אמא שלי רואה את זה בדי.וי.די בימים האחרונים!!!". זה היה מה זה מצחיק!!

למעלה