היי...אני חדשה...

tam1989

New member
היי...אני חדשה...

היי, קוראים לי פזית ואני בת 14 וחצי בערך...אני מן תולעת ספרים כזו בשעות הפנאי שלי...רק שכיום אין לי הרבה זמן לקרוא אבל אני ממש משתדלת כמה שיותר. אני אוהבת לקרוא מתח ובילוש (התחלתי לקרוא ספרים של שרלוק הולמס-יש לכם המלצות?) בעיקר של אגאטה כריסטי אבל כבר סיימתי את כל הספרים שלה שהיו בספרייה, אני אוהבת רומנים ולפעמים גם דברים אחרים. הספרים הכי טובים שיצא לי לקרוא הם: נשים קטנות והרוזן ממונטה כריסטו. אז אני כאן...ואני מקווה להנות. פזית.

sagiberg

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

אם את אוהבת את שרלוק הולמס, אני ממליצה בחום על האוסף המלא. גם הספר כלבם של בני בסקרוויל הוא מצויין. ספר מאוד משעשע- שלושה בסירה אחת ויש עוד המון המון- רק תני עוד קריאת כיוון

tam1989

New member
אהה...

יש לי בבית שני ספרים שנקראים כלבם של בני בסקרוויל-יש להם סדר מסוים? אני גם אוהבת רומנים אם מישו מכיר ובילוש-על איזה אתם ממליצים? פזית.

tam1989

New member
כן, קראתי את...

ג'יין אייר וזה ספר מקסים אבל לא יצא לי לקרוא את האפיפיורית יוהנה על מזה מדבר?

farseer

New member
היי פזית!../images/Emo24.gif

כמו שהמליצו מקודם - שלושה בסירה אחת הוא ספר יפה ומשעשע במיוחד. תהני בפורום

RainDrop

New member
היי, גם אני חדשה!../images/Emo80.gif

לא מזמן ראיתי פרסומת לפורום שלכם והחלטתי להיכנס... אז הנה אני פה
. אני בת 15 וחצי, ומאוד אוהבת לקרוא , כמעט הכל. לאחרונה התחלתי להתעניין במיוחד בספרי פנטסיה, כמו למשל רומח הדרקון. ספרים שאהבתי, למשל: הארי פוטר (
), בורות של לואיס סצ'ר (
), גבעת ווטרשיפ (חמווווד. לא זוכרת מי הסופר), יש ילדים זגזג של גרוסמן, ועוד הרבה שממש לא עולים לי כרגע לראש. זייהו. אני מקווה להשתלב בפורום

tam1989

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

בורות הוא באמת ספר מצוין וגם הארי פוטר! פ.

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo66.gif -אני שמחה

לגלות שיש לנו הרבה מהמשותף ומקווה שתשתתפי הרבה.

למעלה