היי אני חדשה...

היי אני חדשה...

נושא הפורום שלי הוא חלום חחי. ואני חושבת שהוא מתגשם. מישו יכול לעשור לי לוודאת את זה?

תיקון השגיאות...

סורי אני כותבת מהר, אז אני לא שמה לב לכול השגיאות שלי... אז ככה: נושא הפורום, הוא חלום חיי. ואני חושבת שהוא מתגשם. מישו יכול לעזור לי לוודאות את זה?

שאלה לאלוהים:

אין לי ממש רעיון לשאלה אישית כרגע, אבל אני ממש רוצה לדעת כמה דברים. למה אנשים מתים? למה אנשים צריכים לסבול למה כולם לא יכולים להיות מאושרים? יש גן עדן וגהינום?כי למשל בגן עדן אם הוא קיים,האנשים שם מאושריםן כול הזמן... למה שם זה אפשרי ופה זה לא? עוד שאלה- אמרו לי שהנשמה עולה לגן עדן או לגהינום. אבל הנשמה לא אמורה לעבור לגלגול הבא? אשמח מאוד אם על השאלות האלו תענה לי... בי ביי-עופרי כהן-ישראל.

תשובה

איך תדע מהו אושר אם לא תדע צער? למה לך לאכול אם אתה לא רעב. לחיות זה לזוז ובלי חוסר לא תהיה לנו סיבה לזוז.

עופרי חמודה

לצערי אנחנו לא יכולים להיות רק שמחים או רק מאושרים. תחשבי שאת מטפסת על הר גבוה. בדרך קשה לך ואת מקטרת. כשאת מגיעה לפסגה את מאושרת. ואז, כמה זמן תעמדי על הפסגה? זה מתחיל לשעמם... ואז את יורדת כדי לעלות על הר חדש.

רשף כשף

New member
לדעתי

גן העדן והגהינום הם כאן ועכשיו בעולמינו על פני האדמה. כשאת שמחה וטוב לך את בגן העדן וכשאת עצובה ורע לך את בגהינום. הרשות נתונה עבורך להחליט היכן את נמצאת באופן אישי ולשנות את המציאות היומיומית שלך. יש מי שתמיד טוב לו ומבחינתו הוא תמיד בגן העדן. ויש מי שתמיד יהיה לו רע ומבחינתו החיים על פני האדמה הם גהינום. לכל אחד יש את זכות הבחירה, השאלה היא מה אנו עושים איתה...

Sandstorm

New member
כן כן

משהו חמוד שקיבלתי במייל יום אחד אמא שורוק קמה וגילתה שחולם חסר. היא קראה לאחיו צירה כדי לחפש את חולם, כי אבא שווא נח. לבש צירה, בגד כפת, ויצא לדרך, בדרך נתקל בשתי אותיות, האעו"י התפתחה תיגרה בניהם וצירה, חטף פתח, בראש. צירה ששם דגש חזק, על אומץ זרק עליהם חיריק וברח. בדרך פגש, קמץ קטן, שסיפר לו שחולם מסתתר בקובוץ שורוק. הלך צירה לקובוץ שורוק ומצא את חולם מסתתר במזכירות המשק, באיזה בנין התפעל. כשהיגעו הביתה אמא שורוק הורידה לו כזה מקף, שחולם נהייה סגול.

עופר אתה באמת מאמי חחח../images/Emo13.gif

הנשמה לא מיד מתגלגלת, היא צריכה לעבור כמה שלבים, להזדכך, ללמוד, אני מציעה לך לקרא את הספר =מסע הנשמות= שם תבין מה עוברת הנשמה עד לגלגול הבא, שיכול להמשך שנים {הזמן שלנו הוא לא אותו זמן של הנשמות}. יש נשמות שבכלל לא "רוצות" להתגלגל שוב, ויש נשמות שכן, אגב, גם פה זה גן עדן, ואתה יכול להיות מאושר לפי בחירתך,

Di sTefAno

New member
אני לא מתיימר להיות אלוהים.

אבל אנשים מתים כי התאים שלהם מתים. זה דבר טכני וטבעי. כמה שקשה לנו לקבל את זה כשמחשכי המוות נוגעים בנו, מוות הוא חלק אינטגרלי מהחיים. אני מצטער שתשובתי כ"כ לא מרגשת אבל ככה זה ע"פ השקפת עולמי. אנשים לא יכולים להיות מאושרים בגלל שיהיה להם משעמם כנראה. הם חייבים בעיות שיסיחו את דעתם מהחיים האמיתיים ושיעזרו להם להיכנס לאפרוריות כדי לא להתמודד עם המוות. לגבי גלגול הנשמות - זוהי אמונה אינדיאנית, בעוד שגן עדן וגיהנום הן אמונות שמיות (של המאמינים באל אחד). רק אחרי שאמות אוכל לענות לך על זה.

למעלה