היי אני חדשה....

dawn 14

New member
היי אני חדשה....

אפשר להגיד אני רואה תיקים באפלה ב-AXN......לא ממש ראיתי הרבה חוץ ממה שמשודר שם אבל יצא לי לפשמים לראות בסטאר.......בקיצור לא ממש חשבתי שיש לזה פורום כי זה נגמר נכון? כמה עונות יש?

milki123

New member
תשובה

9 עונות. 200 פרקים בערך. 3 ספיישלים (שתיים על הסידרה ואחת על הסרט)

orityemini

New member
זה תלוי....

כל עונה זה משתנה, זה יכול להיות 24, 25, 20,22 פרקים....תלוי איזה עונה.

scoutlavie

New member
אהבתי את החתימה...

מהפרק hush, אחד האהובים עלי מבאפי, אבל למה הכינוי דון- היא לא משהו... בכל מקרה , אני אאחל לך התאקלמות מהירה . הרוב פה די מכורים אז אל תהססי לשט\אול שאלות גם כאלה מצחיקות ....

dawn 14

New member
שניה.....

אז כמה פרקים יש בכל עונה כאילו למשל בעונה ה-1....... בעונה ה-2....... בעונה ה-3...... בעונה ה-4....... בעונה ה-5...... בעונה ה-6....... בעונה ה-7....... בעונה ה-8...... ובעונה ה-9.........כן יש 9 נכון.... ואני לא בחרתי את הכינוי ופשוט לא בא לי לפתוח משתמש חדש אז אני נשארת עם הכינוי המעצבן הזה.......בלי בכלל להתייחס לזה שאני לא בת 14.....

milki123

New member
מספר פרקים

עונה 1: 24 פרקים (כולל פרק הפיילוט אשר יש מחשיבים אותו פרק 0). עונה 2: 25 פרקים. עונה 3: 24 פרקים. עונה 4: 24 פרקים. עונה 5: 20 פרקים. עונה 6: 22 פרקים. עונה 7: 22 פרקים. עונה 8: 21 פרקים. עונה 9: 20 פרקים. (19 אם מחשיבים את The Truth כפרק אחד ארוך).

dawn 14

New member
אז יש רק 202 פרקים?

זה קצת....באפי יש רק 7 עונות יש לה 144 פרקים.....

LoLo16

New member
נו?...

אז תחברי עוד שתי עונות שזה 20+ פרקים לכל עונה, ותגיעי ל-180+ פרקים. חוץ מזה, העונה הראשונה של באפי הייתה עונה מאוד קצרה של נדמה לי 13 או 12 פרקים, בעוד שהעונה הראשונה של תיקים הייתה עונה מלאה של 23 פרקים. ואגב, 202 פרקים לסדרה זה מעבר למכובד ביותר.

dawn 14

New member
כן זה הרבה....אבל יש סדרות שיש

להן יותר לא? טוב עזבו כנראה סתם התבלבלתי.......לא משנה....

LoLo16

New member
אמממ.. לא הרבה.

במיוחד לא סדרות דרמה. אבל יש סיטקומים שעברו את ה-200 וגם מן הסתם, אופרות סבון.

למעלה