היי אני חדשה!! יאללה מה ניינים? טוב מה אני מקשקשת... יאללה תתחחלו עם הברוכה הבאה!!!
K KitiKiti New member 7/7/04 #1 היי אני חדשה!! יאללה מה ניינים? טוב מה אני מקשקשת... יאללה תתחחלו עם הברוכה הבאה!!!
E eMiFrEaK New member 7/7/04 #2 חחחחחח קיטיקיטי אה??? לא בא לי ברוכה הבאה!!!! את אלמונית או אפשר קצת פרטים???? חחח אגב אני אנה... ב**** הב**!!
חחחחחח קיטיקיטי אה??? לא בא לי ברוכה הבאה!!!! את אלמונית או אפשר קצת פרטים???? חחח אגב אני אנה... ב**** הב**!!
K KitiKiti New member 8/7/04 #3 אני קרן,מאיזור י"ם (לא אומרת מאיפה בדיוק בגלל הגיא הזה שמפיץ פרטים ברשת...שמעתם על'ו?) בת 13.5... אםם אני אוהבת לשמוע פופ,רוק(ניגודים נמשכים...),טרנס וראפ. מוכנה להצפות בפרטי חח!
אני קרן,מאיזור י"ם (לא אומרת מאיפה בדיוק בגלל הגיא הזה שמפיץ פרטים ברשת...שמעתם על'ו?) בת 13.5... אםם אני אוהבת לשמוע פופ,רוק(ניגודים נמשכים...),טרנס וראפ. מוכנה להצפות בפרטי חח!
ה השתקפות של כאב New member 10/7/04 #17 יא אללה. גם לי קוראים קרן (גם קטיה זה בסדר) וגם אני מירושלים. אבל אני בת 25 עוד מעט ברוכה הבאה!
L l1zard New member 8/7/04 #12 חיחיחי... אני מתחילה לאהוב את החתימה הזאת.. )) אממ.. קרן.. זאת החתימה שלי.. אל תשימי לב..
W wildgirl1 New member 8/7/04 #14 ברוכה הבאה!!! אגב רק עכשיו שמתי לב שלך ולי יש אותו שם(zard) ממש נחמד! אני אוהבת את השם שלך ושלי!
ת תפוחית מאלפת New member 9/7/04 #15 ברוכה הבאה אני סתאם אחת שטוענת שיאנה היא בולמית אבל יש לי גם שם.. קוראים לי מרינה