:) היי אני חדשה! אם אני מיתר:P ואני אוהבת את הסידרה אהה וויטמין בי:P קצת הגזמת עם 5 מסרים לא? (בעע)
S simsית New member 17/8/04 #1 היי אני חדשה! אם אני מיתר ואני אוהבת את הסידרה אהה וויטמין בי קצת הגזמת עם 5 מסרים לא? (בעע)
V vitamin P New member 17/8/04 #3 היי...ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif סורי זה מה שקורה לפעים במסרים בתפוז (בטוחה שזה היה 5 ולא 2?)
היי...ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif סורי זה מה שקורה לפעים במסרים בתפוז (בטוחה שזה היה 5 ולא 2?)
D dannyshadow New member 17/8/04 #7 גם אני חדש באמת הייתי פה לפני המון זמן (חח לא המון אני מגזים) ואני חוזר! בכלל פרשתי מכול הפורומים לבזמן מה
גם אני חדש באמת הייתי פה לפני המון זמן (חח לא המון אני מגזים) ואני חוזר! בכלל פרשתי מכול הפורומים לבזמן מה
V vitamin P New member 19/8/04 #11 ברוך הבא!!!../images/Emo163.gif../images/Emo140.gif נראה לי שאמרתי לך כבר אבל לא נורא
י ילדה בשיעמום New member 19/8/04 #12 ../images/Emo48.gif בואו נרים כוסית לכבוד תחיית הפורום. ברוך הבא לכל החדשים אני בעצמי דיי חדשה כאן ולא נראה לי שעד היום הצגתי את עצמי אז נעים מאוד לכולם אני מיטל וגם אני כמו כולם כאן משתדלת שלא להפסיד אף פרק
../images/Emo48.gif בואו נרים כוסית לכבוד תחיית הפורום. ברוך הבא לכל החדשים אני בעצמי דיי חדשה כאן ולא נראה לי שעד היום הצגתי את עצמי אז נעים מאוד לכולם אני מיטל וגם אני כמו כולם כאן משתדלת שלא להפסיד אף פרק