היי אני חדשה!

PunK RocK 1o1

New member
היי אני חדשה!

אני מהייד פארק לכל מי שרשום שם.. טוב אז אני איילין 15 חיפה ג'יימס מסנג'ר חדש : [email protected] (התלהבתי מpunk rock 101..
)

DougDoug

New member
הלן איילין

אני מיטל בת 14 וחצי מיוקנעם וגם אני מהייד פארק באותו שם נעים מאוד יש פה אחלה בנות ואם את רוצה אז המסנג'ר שלי הוא: [email protected] והאיסיקיו 277202524

just jenny

New member
וואלקום!!../images/Emo24.gif

נעים מאד! אני ג'ני בת 14 מחדרה! הפייבורייט שלי הוא איך לא? צ'רלי!
מקווה שתהני פה!! אם את רוצה את המסנג'ר שלי: [email protected] אייסי: 215672622

M o T e K 16

New member
ברוכה הבאהההההה

אני גם מהייד פארק חן... exit way אם את לא זוכרת חחח תהנייייייייי

dani 182

New member
ברוכה הבאההה

אני דנה מקירית ביאליק בת 14 בחצי תהני לך פהההההה

dani 182

New member
אגב

גם אני מהייד פארק אותו כינוי מסינג'ר: [email protected] איייסיי: 241-677-984 punk rock 101 שיר שולט It's stupid, contagious To be broke and famous Can someone please save us from Punk Rock 101 My Dickies, your sweatbands My spiked hair, your new Vans Let's throw up on rock hands for Punk Rock 101

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה!!

אני שחר.. גם אני מהייד.. DESERTROSE ודרך אגב.. אני חולה על הקליפ של השיר!!! הוא ענקקקקקקקק

M o T e K 16

New member
אווווווו איי לייק!!!

It's stupid, contagious To be broke and famous Can someone please save us from Punk Rock 101 My dickies, your sweatpants My spiked hair, your new Vans Let's throw up on rock hands for Punk Rock 101 מקווה שזה לא התבלגן חחח

DesertRose7

New member
Bowling for soup

אפילו לא שמתי לב למה שהדגשת... אבל זה עדין שווה.. ועכשיו אפילו עוד יותר!!

PunK RocK 1o1

New member
כן זה של bowlig for soup

גם the girl all the bad guys want Emily ו 1985 ממש מצחיקים אבל punk rock 101 הכי מצחיק
ותודה על התגובות נעים להכיר את מי שאני לא מכירה..

ברוכה הבאהה

היי אני עדיייי בת 14 ואני חולה על ג'יימסיי!!! יוו תקשיבוווו רגע!! נכון אמרתם שיש את העיתון הזה TOPT?? אז הייתי בסטימצקי ואמרו שהם לא שמעו על כזה עיתון וזהה! ואת סמאש היטס מצאתי..!! :) מאיפה קניתם את TOPT?? אני רוצה את הפוסטר... :) חיחיחי

DesertRose7

New member
TOTP

וזה קיצור של TOP OF THE POP עכשיו תלכי שוב לחנות ותשאלי.. הם ידעו לע מה את מדברת!!

הלו הלו../images/Emo24.gif

אני לינה, בת 14 מחדרה המצחינה, מתה על באסטד,ברור, והפייבורט שלי הוא, איך לא, צ'רלי, או איך שאני מכנה אותו, צ'רלילון
תהני לך. זה אחלה פורום, עם אחלה בננות
, ואחלה נושא לפורום

למעלה