היי אני חדשה...

afunatgina

New member
היי אני חדשה...

ומטורפת על הרד הוט השולטים כבר שנתיים וחצי.... אני מחפשת נואשות פורום שווה לדבר עליהם ... כי בכל מקום יבש.. אז... יש לי שאלה להתחלה- איפה קיבינימט אני יכולה למצוא את פריקי סטיילי בירושלים?! אני כבר משתגעת מהדיסק הזה, אני פשוט חייבת לקנות אותו! תודה מראש והלל סלובאק שולט! [עצוב לומר, שלט...]

lollapalooza

New member
היי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה. אני כמעט בטוחה שאת פריקי סטיילי את יכולה למצוא בתו השמיני. הייתי שם לפני 3 ימים והיו שם המון אלבומים ישנים שלהם.

מוצארט

New member
ברוכה הבאה!

האמת? שהדיסק הזה לא משו בכלל, אני ממש לא התלהבתי...

afunatgina

New member
אני דווקא בטוחה שכן../images/Emo168.gif

הדיסקים הישנים שלהם פשוט .... פשוט... אין מילים! מדהימים, פאנקים ואגדיים במילה אחת! תודה רבה לכם- כבר מחר אני רצה לתו השמיני...
ולמה אף אחד לא מזכיר את הלל סלובאק ז"ל המלך??!! ועוד תופעה שמרגיזה-- למה כל פעם שאומרים רד הוט צ'ילי פפרז, אנשים ישר חושבים או שופטים את הלהקה לפי ג'ון ופלי. לא כל הרד הוט זה ג'ון ופלי!!!!!! מה עם אנטוני שגורם לי לבכות עם הקול המטריף שלו [במיוחד ב'tear' המהפנט ] ומה עם צ'אד החייתי שטוף האנרגיה והאון??? קצת ריספקט... ובדוגרי- אני שונאת את פלי. מוכשר מוכשר, זה כן, אבל פוזאיסט-משהו. king hillel slovak אפונת גינה

hellrazor1

New member
קודם כל לשלוותא דחוף...

סתם סתם טוב שבאים לפורום אוהבי הסגנון הישן ולא רק כאלה ששמעו את האחרונים(למרות שרק ככה ניתן להיחשף ללהקה) וכדאי קצת להירגע עם צ'אד לא?

מוצארט

New member
ראשית - פלי גאון

ולא משנה כמה הוא כן או לא פוזאיסט. שנית, אני מאוד אוהב את הדיסקים הישנים, ובעיקר את "חלב אם", אבל את ה"פריקי" אני לא בדיוק אוהב... על טעם וריח אין להתווכח...

michaelblum

New member
ברוכה הבאה

אני מסכים איתך בהכל, חוץ מהקטע שפלי הוא פוזאיסט גדול. אם כבר, כל הלהקה הם פוזאיסטים גדולים, אבל זה האופי שלהם, וזה לא אומר שום דבר על המוסיקה עצמה. יכול להיות שהוא פוזאיסט, אבל אני חושב שחלק גדול מהאהבה שלי ללהקה הזו היא הסולואים של הבס של פלי. בהחלט אני מסכים איתך באהבה שלך לדיסקים הישנים. אך אני מצטער לאכזב אותך, אולי לדעתך זה יהיה שונה, אבל שני הדיסקים הראשונים של הצ'ילי פפרס הם לא משהו בכלל לדעתי, כל הבאים אחריהם, מאפליפט מופו הם יצירת מופת.

Nofar RHCP

New member
ברוכה הבאה...

אני דווקא בוכה כשאני שומעת את מיי לובלי מן...זה פשוט שיר עצוב... אווי אנתוני אנתוני.. מה אתה עושה לי!!!

dim dim

New member
ברוכה הבאה

ואני מסכים שפלי הוא פוזאיסט, אבל לדעתי מאיזה הופעה שראיתי שג'ון הרבה הרבה יותר פוזאיסט!!!! אבל תכלס כל הלהקה פוזות, ויש להם סיבה טובה להיות

למעלה