היי אני חדשה

2ofir

New member
היי אני חדשה

ופגשתי את בראד פיט בשנה שעברה! איזה חתיך!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifמהההההההההההה?

אני בהלם אני בשוק אני המומה!!!! אוקיי...מצטערת שלא אמרתי ברוכה הבאה..אז ברוכה הבאה
אני לירון..מה שמך? אפשר קצת פירוט ? איך פגשת? איפהה??? מה היהה?? כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךך...אלוהים

2ofir

New member
טוב ללירונה:)

קוראים לי אופיר בשנה שעברה טסטי וביקרתי באתר צילומים של אושן 12 ופגשתי אותו ויש לי תמונה וחתימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יווווו איזה כיףף לךךך...!!!

גם תמונה וגם חתימההה
הלוואי עליי!! יוווו..!! את לא יודעת כמה ילדות מקנאות בך כרגע..

2ofir

New member
חח תודה

אני מנסה להעלות את התמונה שלי איתו אבל זה לא מצליח להעלות לי שום תמונה...כנראה היא גדולה מדי:( יש לך איסיקיו?

ברוכה הבאה לך!!!!!../images/Emo24.gif

מהההההההההההההההההההההה???.פגשת את בראד????????חחחחחחחחחחח אמל'הההה...אני לא מאמינה....סורי אני רוצה לראות תמונה...
....עד שאני לא רואה תמונה אני לא מאמינה...מצטערת...
....אההה ו...שכחתי להציג את עצמי...אני קארין בת 15 וחצי מקרית ים...תהני לך פההה..!!

2ofir

New member
היי למה את לא מאמינה??

תקשיבי..אני לא ידעת למה את לא מאמינה......... ותמונה..אני לא מצליחה להעלות אותה כי היא שוקלת: יותר מ-250okb היא שוקלת 440okb

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ואם יש לך סורק אז את יכולה לסרוק את התמונה ולשים אותה בפורום
...

2ofir

New member
כמו שהזברתי לקארין אני לא יכולה להע

להעלות אותה:(:(

ה אורחת

New member
Oh My GoD!!!!!!!!!!!!!........

טוב לפני שאני מתחרפנת אז, ברוכה הבאה תהני פה, אני ה אורחת נעים מאוד
ועכשיו לחרפון: מממממממממממהההההההההההה אין מצב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...... אני מצטערת אני חייבת להסכים עם האחרות! עד שאני לא רואה בעיניים שלי אני לא מאמינה, זה לא משו אישי זה פשוט לא דבר שקורה כל יום, את מבינה..... בכל מקרה, משו כאן מוזר, אושן 12 צולם השנה, למעשה הצילומים הסתיימו לפני כמה חודשים (4 בערך...) ואמרת שהיית שם שנה שעברה, בקשר לאתר צילומים, אז איפה? אמסטרדם, רומא,פריז... היו מלא אתרי צילומים באירופה... דבר שלישי, איך לעזאזל נכנסת לסט צילומים!!!!!!!!!! איך מצאת אותו, איך הוכנסת פנימה, דבר רביעי, איך השגת חתיייימממממממהההההההה, תמווווווונננננההההה, איייייךךךךךךך?!?!?!?!?! דבר חמישי ואחרון(ושוב אני אומרת זה לא אישי באמת
) : אם את המצאת את הסיפור, זה הזמן לומר תאמת O_O

ה אורחת

New member
אה ודבר ששכחתי...

יש לך אי מייל? תוכלי לשלוח לי תתמונה למייל? פלייייייייזזזזז תודה מראש

למעלה