היי! אני חדשה!

היי! אני חדשה!

קוראים לי הדר ואני בת 14. רציתי לשאול אתכם אם אתם מכירים ספר על אהבה נכזבת?.... (על ילדה שמתאהבת במישהו גדול ממנה או משהו כזה?) תודה מראש! .הדר.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif כנסי רגע:

אני מכירה ספרים שמסופר בו על ילדה שמתאהבת בגדולים ממנה, אבל הם בסוף הופכים לזוג, ככה שאין פה אהבה כואבת(נעורים במסתור\עמי גדליה, למשל) אני מכירה ספרים שיש בהם חלק אהבה נכזבת קצת ואז היא מתאהבת במישהו שמחזיר לה אהבה
, או משהו כזה... אבל בכל מקרה אני אחשוב על איזה ספר, כי קראתי הרבה כאלו, רק שאני לא זוכרת כרגע
סיון

stush

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo41.gif

איזה ספרים את אוהבת לקרוא...?

יש לי כמה ספרים מומלציפ בשבילך על

גיל ההתבגרות: כל הסידרה של בתיה\גלילה רון פדר(בכלל רוב הספרים של גלילה רון פדר מומלצים
) אל תקראו לי חירות\נגה מרון(נדמה לי שככה קוראים לה...) סודות נעורים\חני נחמיאס נעורים במסתור\עמי גדליה הקיץ של אביה\גילה אלמגור(לא נעורים ואהבה אבל יפפהה מאוד
|לב) והרשימה עוד ארוכה-אבל זה ספרים משמ מומלציםםם...

ורדה ש

New member
חוה חבושי-בזוית לא נכונה

זה סיפור על נערה בראשית גיל ההתבגרות שמתאהבת בידיד-שותף של אביה המבוגר ממנה בהרבה מאד שנים. זה בדיוק הנושא שחיפש, רק מה? אני מוכרחה להגיד שהכתיבה של חוה חבושי בספר הזה לא-כל-כך-זורמת, ואני לא ממש התלהבתי מהספר (אולי מפני שהנושא לא עניין אותי). אולי בעינייך זה כן ימצא חן. את יודעת - על טעם וריח...

אייני

New member
טוב, אהבה נכזבת יש לי ספר על זה...

אבל הוא לא ספר לנוער, אלא למבוגרים בעיקר, והוא גם היה סרט... מי קרא את "הלוחש לסוסים"? אם לא קראתם, מומלץ ביותר!

אייני

New member
בהתחשב שהסרט הוא על הספר....

אז כן, יש ספר על זה...או, יותר נכון להגיד: "יש סרט על הספר"...

למעלה