היי אני חדשה :)

Jolleen

New member
היי אני חדשה :)

פיוו בסוף הצלחתי להירשם, אוקיי אז ככה: אני נעמה, בת 16 בהתחלה לפני ארבע שנים בערך ראיתי צח"מ מדי פעם כי אחותי הייתה מכורה לזה אז לפעמים ראיתי יחד איתה. אחרי שנה בערך התחלתי לראות קבוע שנה שעברה כשבילי בא- התמכרתי! חח התמכרתי בזכותו! הוא מדהים!!! אז בקיצוררר צח"מ זאת סדרה שולטת! :))

ברוכה הבאה לביתנו הדל...../images/Emo82.gif

אך התוסס ומעניין יותר מכל פורום אחר...
שחר, אתה שם לב כמה חדשים נוספו לנו בימים האחרונים??! זו התקופה שהצטרפו הכי הרבה חברים... כן ירבו !!! וכמעט כל הטינס נמשכים לסידרה בזכות בילי ומאק (ואי אפשר להאשים אותם)... חבל שצח"מ לא מקבלת יותר חשיפה בעיתונים. אני חושבת שזה שאנחנו מפגרים ב-4 שנים תורם לעניין...

junny

New member
ברוכה הבאה

מותק!! וברוכים הבאים כל שאר המצטרפים.. שאני לא זוכרת את שמם ולא מסוגלת לעמוד בקצב הגעתם. את בהחלט צודקת הרמוני- יש המון מצטרפים חדשים לאחרונה. מעניין מי מהם יצטרף למעגל הקבוע של הפורום, שבן זוגי החדש קורה לו הפסיכולוג שלך... חחח... ומי מהם ינשור כמו שגם קורה לפעמים אם כל המצטרפים החדשים. מי אחראי על המדור לחיפוש קרובים? הלכה לי לאיבוד אור אחת, שפי הן הופיעו לרגע ונעלמו ו.. איפה צ'ארמי היקר? הוא מאוד חסר כאן

sergew2

New member
../images/Emo24.gifהיי וברוכה הבאה!

מקווה שתהני בפורום שלנו! דרך אגב, כשאני התחלתי לראות צעירים, עדיין לא הראו בכלל את הטינס והסיבה שהתחלתי לראות כי הסיפורים של המבוגרים עניינו מאוד! הטינס ,לדעתי, הם רק תוספת עלילה ובהחלט לא משמשים תחליף לעלילות האמיתיות והרציניות שיש בסדרה!

Dawn12

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

תמיד כיף להכיר עוד מכורים ואני מקווה שבאמת נראה אותך הרבה על דפי הפורום!

Pete® Pan

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה...

תמיד סבבה כשבאים לכאן אנשים חדשים (בגלל זה אני כל פעם הולך ואז חוזר, נותן לי הרגשה של "חדש" כל פעם מחדש
) ביקרת כבר באתר הקהילה הפצצתי? users.tapuz.co.il/yr

Jolleen

New member
תודה רבה לכולכם!

כפי שציינתי, לא התחלתי לראות את הסדרה בגלל כל הסיפור עם הטינס, התחלתי לראות לפני 4 שנים בערך. אבל מאז שיש את הטינס אני פשוט יותר נהנית לראות כי זה יותר מעניין לדעתי מהעניינים של המבוגרים.

למעלה