היי אני חדשה שלום לכולם אני חדשה בפורום הזה! שמי נטלי אני בת 13 וחצי מאשדוד ואני חולה על ליאל!
° °°NaTaLi°° New member 11/12/04 #1 היי אני חדשה שלום לכולם אני חדשה בפורום הזה! שמי נטלי אני בת 13 וחצי מאשדוד ואני חולה על ליאל!
א אילת היחידה New member 11/12/04 #2 גם אני חדשה היי גם אני חדשה ואני גם אוהבת את ליאל ורציתי לדעת אם את יודעת איפה אני יכולה באינטרנט לשמוע את כל השיר די עד מתי אם את יודעת אז תגידי לי תודה רבה חגית
גם אני חדשה היי גם אני חדשה ואני גם אוהבת את ליאל ורציתי לדעת אם את יודעת איפה אני יכולה באינטרנט לשמוע את כל השיר די עד מתי אם את יודעת אז תגידי לי תודה רבה חגית
S sisty New member 15/12/04 #6 ברוכה הבאה גם../images/Emo8.gif ואין לדון על הורדות לא חוקיות בתפוז. כל השאר - חופשי ! תהני
T the Girl of Love New member 11/12/04 #4 היייייייי לכן!!!!!!!!!!! =]] אני הדר,בת 15 מפ"ת חיה,חולה,מתה,שרופה וכל מה שלא תרצו על ליאל (המושלמת!!!) ו...מקווה שתהנו כאן ))
היייייייי לכן!!!!!!!!!!! =]] אני הדר,בת 15 מפ"ת חיה,חולה,מתה,שרופה וכל מה שלא תרצו על ליאל (המושלמת!!!) ו...מקווה שתהנו כאן ))