היי אני חדשה! היי קוראים לי נועה ואני חדשה בפורום אז תעשו לי היכרויות טוב? ביי לבינתיים!
N noa131 New member 28/1/05 #1 היי אני חדשה! היי קוראים לי נועה ואני חדשה בפורום אז תעשו לי היכרויות טוב? ביי לבינתיים!
L la bella dama New member 28/1/05 #3 שלומות זה שראיתי אתמול את המנהל שלכם הזכיר לי שאני צריכה להיכנס לפה הייתי פה לשניה וחצי פעם..וחזרתי.. אני דנה,שמנסה לראות מתישו טלויזיה,ואם אני רואה זה רק את התוכניות של הפורום הזה ועוד משו אחד.. יי לי..חח
שלומות זה שראיתי אתמול את המנהל שלכם הזכיר לי שאני צריכה להיכנס לפה הייתי פה לשניה וחצי פעם..וחזרתי.. אני דנה,שמנסה לראות מתישו טלויזיה,ואם אני רואה זה רק את התוכניות של הפורום הזה ועוד משו אחד.. יי לי..חח
L la bella dama New member 28/1/05 #5 זה מה שאתה עושה לי אחרי שאמרתי לך שלום אחרי שאמרת לי שאני כן מכירה אותך... וכן..אני תמיד קופצנית שכזאת...חח
זה מה שאתה עושה לי אחרי שאמרתי לך שלום אחרי שאמרת לי שאני כן מכירה אותך... וכן..אני תמיד קופצנית שכזאת...חח
L la bella dama New member 28/1/05 #7 תמורת טובות הנאה אני אשאר..חח פשוט עכשיו יש איזה שבוע שאין לי הרבה נסיעות,אז יש לי זמן לפורומים אחרים.. ואתה מוזמן לבוא לאחד משלי!
תמורת טובות הנאה אני אשאר..חח פשוט עכשיו יש איזה שבוע שאין לי הרבה נסיעות,אז יש לי זמן לפורומים אחרים.. ואתה מוזמן לבוא לאחד משלי!